minbolighandel.dk Værløse
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
minbolighandel.dk Værløse
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Kære boligkøber

Du står overfor at skulle træffe en af de største og mest komplekse beslutninger i dit liv. Dit valg af bolig og ejendomsfinansiering vil have indflydelse på din hverdag i mange år frem. Derfor skal du ikke "tage chancen" alene, eller lade dig nøjes med en overfladisk gennemgang og skødeskrivning.

Som erfaren ejendomsmægler og selvstændig realkreditekspert, sikre jeg dig et værdifuldt ejendomskøb hvor den samlede værdi af min rådgivning, ofte langt overstiger mit honorar.

Det er en æressag for mig, at skulle repræsentere dig og indgå i et tillidsfuldt og resultatorienteret samarbejde omkring et af dit livs vigtigste begivenheder.

Du får gavn af min mangeårige erfaring med køb og salg af alle boligtyper, lige fra den mindste andels- eller ejerlejlighed til den helt eksklusive million villa. Du vil blive mødt af en altid forberedt mægler, som kan sit håndværk. Jeg holder mig fagligt skarp og opdateret dels som underviser på mæglerstudiet i ejendomshandel og finansiering, samt deltagelse i efteruddannelser og i mit virke som uafhængig realkreditrådgiver for private og andelsboligforeninger.

Rådgivningspakken:

Gennemgang af alle papirer, rådgivning om købsaftalen, prisen, forhandling, servitutter, lokalplaner, evt. tilstandsrapport og forsikringstilbud, tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser samt alle sædvanlige ekspeditioner, herunder korrespondance med sælgers ejendomsmægler, bank, ejerforeningen/grundejerforeningen. Oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelsen, sikring af at købesummen først frigives til sælger når alle betingelser er opfyldt.

Tillægsrådgivning:

Ejerskifteforsikringsrådgivning

Grundig gennemgang af ejendommen med byggeteknisk rådgiver (kun sjælland)

Indhentelse af lånetilbud og udvælgelse, bankforhandlinger

Optimering af låneoptagelse / minimering af udgifter til kurssikring

Låneovervågning og gældspleje
Dansk
Jurist

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden