MMR Revision København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
MMR Revision København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Jeg er uddannet revisor, og har for en del år tilbage valgt at være selvstændig og primært beskæftige mig med mindre opgaver. Langt størstedelen af mine kunder, er startet sideløbende deres normale job, og har løbende vokset sig større.

Fordelen ved at være kunde hos mig, et at jeg kan varetage alle funktioner lige fra bogføring og til årsregnskab, så du behøver ikke at have andre regnskabs folk end mig tilknyttet.

Jeg har et lille kontor på Købmagergade, i København K, hvorfra jeg driver min virksomhed. For det meste er det her jeg laver mit arbejde, og holder møder med mine kunder.

Hvis jeg får mere kendskab til din virksomhed, kan jeg godt give et prisoverslag til dig, men typisk har jeg en timepris på 350 – 600 kr. i timen, afhængig af opgaven.

Typisk vil jeg sige at det også er i min interesse at lave dit regnskab så billigt som nu muligt, idet jeg anser mine kunder for at være dem jeg skal leve af de næste 30 år.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden