Mors Thy Regnskabsservice Erslev
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 7 reviews
Mors Thy Regnskabsservice Erslev
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 7 reviews

Information

Mors-Thy Regnskabsservice er en professionel virksomhed, som er stiftet af Mie Mie Aye i 2012. Mie Mie har relevante og effektive kompetencer, erfaring og uddannelser inden for regnskab, administration og økonomi.

Vi har et godt team med dygtige unge mennesker, så arbejdstiden er ubegrænset hos os. Vores service tilbyder økonomistyring, regnskab, kontorarbejder og bogføring. Vi har erfaring med flere økonomisystemer til udarbejdelse af regnskab og bogføring, der giver dig tryghed og besparelse i dit budget, også din tid, fordi vi klarer opgaverne fra A-Z.

Hos Mors-Thy Regnskabsservice, ved vi, hvor vigtigt, det er at holde styr på økonomien. Sene indberetninger til SKAT, uåbnede e-Boks beskeder og ubetalte regninger, skal høre til fortiden.

Hos os, har vi fokus på, at dit regnskab er effektiv og med kvalitet!

Virksomheden betjener kunder, både på Mors/Thy, samt andre dele af Danmark. Vi arbejder gerne for alle typer af virksomheder.
Dansk , မြန်မာ , English

Om

Personligt citat

Loyal-Retfærdighed- Fleksibilitet-Hjælpsom-deler mange års kompetencer og erfaringer til kunderne, der har behov for fordi jeg har prøvet et lang erhvervsliv i både Myanmar og Denmark.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Venligst se anbefalingen fra RSM Revision Mors.
Mie arbejder meget selvstændigt og kan håndtere ansvarsfulde opgaver og stressede situationer. Derudover kan hun komme med konstruktive løsnings muligheder og gode ideer. Mie har vist gåpåmod og været en dygtig samarbejdspartner. Mie er meget vellidt hos hendes kunder og undertegnede, hvor hun altid har været parat til at give en hjælpende hånd, samtidig er hun meget nem og behagelig at omgås.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Effektiv-Professionel-Hjælpsom-Lytter godt-Sparer tid og budget-Parat til problem og finder det bedste løsning.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Virksomheds vækst er økonomien vokser i en positiv retning fra det ene år til det andet år. Det handler om en velovervejet vækststrategi, der skaber aktivitetoptimering under forskellige konkurrenceforhold, som skal være en stærk position i markedet og slå konkurrenterne af banen. Det kraver dygtige medarbejder i økonomi afd., der kan lave beregninger af regnskabs analyser og aktivtietesoptimering. Vi laver regnskabs analyser efter anmodning.

Certificeringer

Dinero-ekspert
Revisor
Navision-ekspert
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Lønhåndtering
Selvangivelse
Revision

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 7 reviews
christian Olsen for 1 år siden
Mie har opfyldt vore forventninger i henhold til vores bogholderi med alt hvad dette måtte medføre i forhold til bogholderiopgaver, revision, bankforbindelse m.v.,

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden