Mp Accounting ApS Tranbjerg J
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Mp Accounting ApS Tranbjerg J
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Jeg tilbyder professionel og skræddersyede håndtering, af de opgaver du har behov for at få løst, i relation til Økonomifunktionen i din virksomhed. Jeg tilbyder min Assistance indenfor en bred vifte af opgaver, der spænder fra det daglige bogholderi, momsafstemning- og afregning, finansafstemning til optimering af arbejdsprocesser, samt andre mere komplekse opgaver, der er relevante i forhold til Økonomifunktionen i din virksomhed. Med mine 20 års erfaring som Bogholder, Finansassistent, Controller og Specialist fra bl.a. Finanssektoren og Inkassobranchen, kan du trygt vælge mig som samarbejdspartner.

Ønsker du yderligere information eller et tilbud er du velkommen til at Kontakte mig på mail: [email protected] eller mobil 2013 3383, så finder vi sammen en løsning på, hvordan vi kan hjælpe hinanden. Jeg arbejder både på Freelance basis eller efter fast aftale.
Dansk

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden