MQ Revision - Registreret revisor Gentofte
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 12 reviews
MQ Revision - Registreret revisor Gentofte
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 12 reviews

Information

Jeg elsker at arbejde sammen med passionerede folk. Passionen og energien skaber kreative løsninger, som ikke ses andre steder. Jeg bliver motiveret og inspireret af samarbejdet med det kreative og til tider geniale. Den branche hvor jeg oplever det mest udpræget, er restaurationsbranchen og jeg nyder derfor særligt samarbejdet med restaurationsejere. Grundet min store erfaring inden for netop restauration kan jeg hjælpe dig med at forblive kreativ.
Med mig i rygsækken har jeg en bred vifte af erfaringer med alt fra mindre til store opgaver inden for forskellige brancher. Det betyder, at jeg kan være en kyndig sparringspartner på tværs af en lang række områder, så du kan spare tid og penge. Jeg sætter en ære i kunne tilbyde dig den bedste sagsbehandling skræddersyet til dine personlige ønsker.
Dansk , Svenska , Italiano
Fremragende score
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Godkendt revisor
Revisor
Medlem af CEREDA
Medlem af FDR

Tjenester

Selvangivelse
Lønhåndtering
Skatterådgivning
Rådgivning
Årsregnskab
Bogføring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.73 / 5 stars 12 reviews
Søren Meyer for 3 år siden
MQ revision har stor ekspertise/viden. Vi har altid! oplevet en stor hjælpsomhed og Mette er en fantastisk rådgiver. Vi kan kun anbefale MQ revision, hvis du/I har brug for hjælp til virksomhedsregnskab/selvangivelse. Her bliver vi. Psykologisk Klinik København.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden