4.73 / 12 bedømmelser

MQ Revision - Registreret revisor

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at MQ Revision - Registreret revisor kan give dig et kvalificeret tilbud.

Jeg elsker at arbejde sammen med passionerede folk. Passionen og energien skaber kreative løsninger, som ikke ses andre steder. Jeg bliver motiveret og inspireret af samarbejdet med det kreative og til tider geniale. Den branche hvor jeg oplever det mest udpræget, er restaurationsbranchen og jeg nyder derfor særligt samarbejdet med restaurationsejere. Grundet min store erfaring inden for netop restauration kan jeg hjælpe dig med at forblive kreativ.
Med mig i rygsækken har jeg en bred vifte af erfaringer med alt fra mindre til store opgaver inden for forskellige brancher. Det betyder, at jeg kan være en kyndig sparringspartner på tværs af en lang række områder, så du kan spare tid og penge. Jeg sætter en ære i kunne tilbyde dig den bedste sagsbehandling skræddersyet til dine personlige ønsker.MQ Revision - Registreret revisor

Folkevej 22
2820 Gentofte
 • Ansvarsforsikring
 • Registreret Revisor
 • Godkendt revisor
 • Revisor
 • Medlem af CEREDA
 • Medlem af FDR

 • Selvangivelse
 • Lønhåndtering
 • Skatterådgivning
 • Rådgivning
 • Årsregnskab
 • Bogføring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


MQ revision har stor ekspertise/viden.

MQ revision har stor ekspertise/viden.
Vi har altid! oplevet en stor hjælpsomhed og Mette er en fantastisk rådgiver.
Vi kan kun anbefale MQ revision, hvis du/I har brug for hjælp til virksomhedsregnskab/selvangivelse.
Her bliver vi.
Psykologisk Klinik København.

- Søren Meyer
Bedømt d. 22/01/2021

Vi forstår hinanden og er igang med ssmarbejdet

God kemi og gensidig forståelse. Forstår at sætte sig i vores situation holde det simpelt.

- Lars Sand Høgsberg
Bedømt d. 09/10/2018

årsopgørelse

er blevet hjulpet med min årsopgørelse og har været godt til freds med det udførte arbejde

- Jørgen Sørensen
Bedømt d. 16/03/2016

Guld værd

Jeg nyder i den grad mit samarbejde med Mette. Jeg har arbejdet sammen med flere af de store inden for regnskab og ingen overgår Mette.

Grunden til at jeg har nydt samarbejdet så meget, er at hun er hudløs ærlig og samtidig løsningsorienteret. Hvis hun mener, at noget skal ændres eller justeres, så opstiller hun flere forskellige løsninger, som hun gør meget gennemskuelige.

Og så er hun et rigtig behageligt menneske. Jeg har kun positive ting at sige om Mette og jeg anbefaler hende jævnligt til andre.

- Thor Andersen
Bedømt d. 16/03/2016

Meget god og professionel service

Kan varmt anbefales. Jeg var nystartet uden kendskab til regler og administration der medfølger, MQ Revision ordnede det bare uden problemer.

- Søren M. Pedersen
Bedømt d. 16/03/2016

Dygtig - skarp - stor erfaring

Jeg har haft stor glæde af at få hjælp til regnskab, bogholderi og årsrapport gennem snart 20 år. Mette's mangeårige erfaring fra både almindelige virksomheder samt virksomheder indenfor kunst- og kulturlivet har virkelig været til stor hjælp for mig og min virksomhed, der beskæftiger sig med filmproduktion.
Mere end én gang er jeg blevet reddet i sidste øjeblik inden deadline for aflevering af årsrapport med alsidig og kompetent rådgivning (sammen med hendes sædvanlige kanonoverskud af godt humør og inspirerende energi).
Det har afgjort været en god forretning for mig gennem årene at kunne høste råd og vejledning fra Mette, der lader til altid at være opdateret på sidste nyt fra SKAT, hvor kompliceret, inspirerende eller spild af tid disse statslige initiativer end måtte være.

- Køhlert & Co.
Bedømt d. 24/08/2015

Fedt at man som nyopstartet virksomhed bliver taget super seriøst.

Meget i mødekommende og hjælpsom revisor. Man føler at man er i gode hænder og man har følelsen af at der bliver taget hånd om ens virksomhed. Vi har ofte tænkt " Hvad skulle vi have gjort uden Mette"

- Bue/quist - Cafe på Vesterbro
Bedømt d. 11/06/2015

Struktureret, kompetent og pligtopfyldende.

Jeg har med stor fornøjelse samarbejdet med MQ Revision siden 1997. Først i forbindelse med en virksomhed som jeg var ansat i og efterfølgende i forbindelse med min egen virksomhed. Jeg kan varmt anbefale MQ Revison til andre iværksættere.

- Adam Apel
Bedømt d. 10/06/2015

MQ Revision en nærværende, værdifuld og professionel rådgivning.

MQ Revision har med stor tilfredshed stået for LKH Rådgivnings revision siden 2013.

MQ Revison giver altid en nærværende, professionel og yderst værdifuld rådgivning omkring alle revisionsmæssige forhold.

Jeg vil anbefalde MQ Revison til ALLE som mangler en kyndig revisor.

- LKH Rådgivning
Bedømt d. 09/06/2015

Fantastisk service

Jeg fik anbefalet MQ Revision og jeg må sige at de lever op til anbefalingen. De gange hvor jeg har haft spørgsmål til regnskab, moms, bogføring osv. har jeg kontaktet Mette. Man får altid et godt og uddybende svar man forstår. Det er revision med nærvær og en hamrende prof. tilgang.

Jeg oplever at MQ Revision er opdateret omkring nye regler, hvilket får mig til at føle mig i trygge hænder.

MQ Revision er solid rådgivning og revision - en rigtig god team player.

- Tore Rex - Amazing Rocket
Bedømt d. 08/06/2015

Personlig, professionel og værdifuld rådgivning til iværksættere

MQ revision har til stor tilfredshed stået for mit regnskab og bogholderi de sidste to år. Jeg får altid en meget personlig, professionel og værdifuld rådgivning omkring alle revisionsmæssige forhold. Derudover er Mette altid til at få fat i og vender hurtigt tilbage. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale MQ revision til iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende.

- Morten Drachmann
Bedømt d. 03/06/2015

Personlig på en professionel, klar og kompetent måde.

xxx

- Birgit Jung
Bedømt d. 06/11/2014