Næsbjerg Rådgivning & Revision ApS Varde
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Næsbjerg Rådgivning & Revision ApS Varde
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Økonomistyring – driftsøkonomi – regnskabsanalyse – budget – strategi - skatterådgivning - det overordnede vedr. selskaber og omstrukturering – udviklingsprojekter – Turn Around - Krisestyring og rekonstruktion - offentlig service - nøgletal og benchmarking - banklån, realkredit, pension og forsikring - kredit og engagementsstyring.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Næsbjerg Rådgivning & Revision ApS har et fremadrettet fokus og kan pt. IKKE tilbyde service inden for bogføring, regnskabsproduktion og selvangivelse. DERIMOD kan jeg tilbyde fuld fokus på din virksomheds fremtid bl.a. via budget, handlingsplan og strategi. Dette med den registrerede revisors indsigt og overblik.
Vores rådgivning bygger bl.a. på, at vi "knækker" regnskaberne, afdækker potentialer, medvirker til strategi og handlingsplaner og ikke mindst, sikre, at der følges op og virksomheden kommer i mål.

NRR er ikke låst af regnskabsterminer mv. og kan derfor "rykke hurtigt" hvis din virksomhed har brug for hurtig og dedikeret bistand. Vi har bl.a. stor erfaring vedr. ejerforhold, strategi, turn around, anmeldt rekonstruktion mm.

NRR har endvidere stor erfaring inden for innovation, innovationsledelse, projektansøgning, projektadministration, offentlige tilskudsordninger f.eks. Strukturfondsmidler, Innovationsfonden mm.

Dansk
Registreret revisor

Om

Personligt citat

Holdspiller - Ambitiøs – Fleksibel – Både en drifts- og udviklingsorienteret tilgang - God til både tal og tekst – Mestrer komplekse problemstillinger - Kan sammenfatte essensen, skære ind til benet, gøre det svære let tilgængeligt.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunden er ofte i en situation hvor der gerne skal tænkes "ud af boksen". Det kan blot være et behov for styringsmæssigt overblik, budget og handlingsplan mv.
Det kan også være i f.bm. overvejelser om opkøb, frasalg, ændringer i ejerkredsen, ejer-og generationsskifte mv. Det kan være i en situation, hvor der er behov for at agere hurtigt og målrettet - Turn Around, anmeldt rekonstruktion osv. (Christian Jørgensen kan medvirke som regnskabskyndig tillidsmand i fbm. anmeldt rekonstruktion).
NRR varetager pt. ikke opgaver vedr. bogføring, regnskab

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

At forventninger mellem kunden og Næsbjerg Rådgivning & Revision er afstemt og NRR bidrager 110 pct. Dvs. bidrager med mere end det kunden kunne forvente.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Christian Jørgensen (CJ) har gennemført et innovationsleder forløb i regi af Teknologisk Institut. CJ er dermed klædt på til at lede virksomheder igennem små og større forbedrings - forløb der i større elle mindre grad har til formål at styrke virksomheden f.eks. via forbedring, forandring eller forvandling f.eks. produktmæssigt eller set i relation markedet og forretningsmodel.

CJ kan også hjælpe kunden igennem tilskudsjunglen - få overblik - udforme projektansøgning og evt. medvirke til projektadministration og dokumentation overfor f.eks. S

Certificeringer

Revisor
Godkendt revisor
Cand.merc.aud.
Ansvarsforsikring

Tjenester

Rådgivning
Skatterådgivning

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden