0.00 / 0 bedømmelser

ND REVISION VOJENS

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Revision er lig med erfaring

ND REVISION er en gruppe af 3 registrerede revisionsvirksomheder.

Samarbejdet med vores kunder er kendetegnet ved, at ca. halvdelen af vores ydelser består af grundlæggende revision og skatterådgivning, mens daglig sparring og rådgivning omkring optimeringsmuligheder og andre strategiske problemstillinger udgør den anden halvdel.

Erfaring er lig med nye muligheder

For os handler revision og rådgivning med andre ord ikke kun om tal. Det handler også om nye muligheder. Om din virksomheds lokale kultur, normer og personlighed. Og om kendskab til netop din branche.

Vores rødder er solidt forankret i revision, og herfra udspringer et stort net af rådgivningskompetencer, når din virksomhed står over for nye udfordringer inden for f.eks. skattemæssige problemstillinger, driftsforbedringer, sammenlægninger, generationsskifte, investeringer eller finansieringsforhold.

Omfanget af dette samarbejde bestemmer du. Vi står til rådighed i alle de forretningsmæssige sammenhænge, du har brug for, og som giver din virksomhed mulighed for at skabe værdier og vækst.

Vores primære kundegruppe er små og mellemstore virksomheder i vækst

Her er det behovet for hele løsninger, der er det dominerende, og vi arbejder derfor med tætte kunderelationer, hvor målet er at sætte strategi og styring i fokus.

Dette sker bl.a. ved løbende at være med til at effektivisere de administrative rutiner og at effektivisere dataopsamling og registrering. Vi tilbyder i den forbindelse vores kunder intern efteruddannelse og systematisk opdatering på lovgivning og nye krav.

Målet er at bane vejen for fremadrettet tænkning og hurtige reaktioner.ND REVISION VOJENS

Østergade 28
6500 Vojens
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Godkendt revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her