NERO Group ApS København K
Ageras rating star
4.84 / 5 stars 22 reviews
NERO Group ApS København K
Ageras rating star
4.84 / 5 stars 22 reviews

Information

En konstant ambition om optimering af arbejdsprocesser inden for regnskab og økonomistyring gør os effektive og smartere NERO er en samarbejdspartner til virksomheden, der ønsker komplet eller delvis assistance til alle dens udfordringer og opgaver inden for regnskab/bogholderi, økonomistyring, skatteoptimering og personalejura mv. For os handler det om at udvikle et gensidigt professionelt samarbejde, som giver indsigt og gennemsigtighed for begge parter. Vores medarbejdere består af dynamiske, kompetente og proaktive mennesker, der alle har meget erfaring med regnskab og økonomistyring. Vi samarbejder med vores kunder med en omhyggelig kombination af tillid og kvalitet. I vores nuværende samarbejder er vi anerkendt for at skabe tryghed og forståelse samt at udvise en høj grad af service og fleksibilitet når der er behov for dette. Hos NERO ønsker vi, at kunderne er forberedt og rustet til både modgang som til vækst. I vores total løsninger har vi bidraget til at skabe mange positive resultater både resultatbaseret som procesbaseret, herunder f.eks. omkostnings –og tidsbesparelser gennem analyse og effektivisering af virksomhedernes omkostninger og arbejdsprocesser. Vi er der altid for vores kunder, ikke kun via hårdt arbejde, men primært via smartere arbejde. Lad os også hjælpe dig og din virksomhed i den retning.
dansk
Fremragende score
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.84 / 5 stars 22 reviews
Geschæft for 5 år siden
Som nystartet reklamebureau hober mange spørgsmål og bilag sig op. Gerne på varierende tider af døgnet. Med Anders er vi blevet begavet med en go-to-guy. Han svarer hurtigt og kompetent på alle mulige og umulige spørgsmål, skaber overblik og føles i høj grad som en del af holdet. Alt er fornuftigt, fra svar, til forslag til fakturering for brugt tid. Så der er både ro og, heldigvis også, et glimt i øjet. Kan varmt anbefales! Med venlig hilsen Geschæft

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
4.84 / 5 stars 22 reviews
Geschæft for 5 år siden
Som nystartet reklamebureau hober mange spørgsmål og bilag sig op. Gerne på varierende tider af døgnet. Med Anders er vi blevet begavet med en go-to-guy. Han svarer hurtigt og kompetent på alle mulige og umulige spørgsmål, skaber overblik og føles i høj grad som en del af holdet. Alt er fornuftigt, fra svar, til forslag til fakturering for brugt tid. Så der er både ro og, heldigvis også, et glimt i øjet. Kan varmt anbefales! Med venlig hilsen Geschæft
Studio Cim Mahony / Barnholdts for 5 år siden
Anders er et godt bekendtskab hvis man som jeg gerne vil koncentrere sig mere om kreativitet og strategi end regnskab. Effektiv, hurtig og præcis bogføring. Rådgivning og kommunikation i topklasse. Anders udfører ikke blot et job så man føler sig i sikre hænder med sin økonomi, han formår også at skabe en større forståelse og indsigt.
LULU Copenhagen for 5 år siden
Udover al den indsigt og det overblik, vi nu har fået over vores regnskab, er det også god forretning at samarbejde med Anders og NERO Group. Anders opdager mange småfejl, ubetalte faktura mm, som på den lange bane ikke er ubetydelig. Alt i alt betyder det, at kan vi nu fokusere på at udvikle vores forretning. Vi føler os i meget trygge hænder hos Anders og kan kun anbefale NERO Group til nye såvel som etablererede virksomheder.
Armoire officielle A/S for 5 år siden
Vores samarbejde med NERO / Anders Axeltoft har været upåklageligt. Vi sætter særlig pris den hurtige respons og effektive tilgang til løsning af opgaverne. Derudover har vi glæde af NERO i forbindelse med sparring omkring f.eks. valg af ERP-systemer og overordnede økonomiske overvejelser.
Holly Golightly Aps for 5 år siden
Vores samarbejde med Anders Axeltoft som bogholder har været helt vitalt for vores virksomhed. Vi har nu endelig fået det fulde overblik over alt fra debitorer over kreditorer samt vores likviditet og den daglige drift. Vi har gennem det overblik som Anders har skabt for os, fået mulighed for indblik og en daglig styring af både vores indkøb, betalinger og salgsmål, samt vores mere langsigtede målsætninger. Anders er altid foran og let at komme i kontakt med. Han har en punktlig og har en god dialog med både vores personale og kreditorerne. Anders er i det hele taget top-kvalificeret og professionel. Den tryghed det giver, gør det meget nemmere for os at fokusere på det som vi er gode til.
Current Future for 6 år siden
Hos NERO har jeg lige fra starten af vores samarbejde fået udelukkende professionel behandling. Jeg ønskede mig en revisor, der kunne hjælpe med mig med både privat og firma økonomi, fakturering og SKAT - jeg har fået indløst alle mine krav og meget mere til hos NERO, så jeg er fuldt ud tilfreds. Som kreativ eller kunstner har man ofte brug for vejledning eller lidt mere uddybbende svar, når det kommer til tal og økonomi; også der har NERO leveret en enestående indsats.
Henrik for 6 år siden
Anders er super dygtig og responderer lynhurtigt på alle opgaver og henvendelser. Samlet set en nem, smidig og tålmodig samarbejdspartner, der lader os fokusere på vores forretning.
Louise Perlmutter/Louises design for 6 år siden
Jeg har kun gode ting at sige om Anders og Nero Group. Anders er meget grundig og hjælpsom og det giver mig ro til at drive min virksomhed. Han svarer altid hurtigt og er god til at forklare tingenes sammenhæng!
Thomas Brix ApS for 6 år siden
Jeg har brugt Nero Group i snart et år. Jeg er meget tilfreds med den måde Anders griber tingene an på. Det er overskueligt og giver mig ro til at bruge min energi på at drive min forretning.
MT Production for 6 år siden
Har de seneste 2 år benyttet mig at NERO Group og håber på mange flere. Kompetent og hjælpsom og god til at gøre det forståeligt.
GPM by Havemann for 6 år siden
Meget hurtig og grundig opgaveløser med den fleksibilitet som er ønskelig specielt for mindre visromhedder. god til at følge op. Behagelig personlig kontakt. Jørgen Havemann
Bundesen Management APS for 6 år siden
Jeg har kun positive oplevelser med Anders og Nero Group. Det er tjekket, og sagerne bliver altid ordnet til tiden. De skaber den tryghed der gør at man har overskuddet til at fokusere på de forretningsfremmende ting i ens virksomhed.
Skall studio for 6 år siden
Nero Group og Anders har fra vores opstart været en meget stor hjælp. Anders arbejder professionelt og er yderst kompetent, hjælpsom og grundig. Vi vil til enhver tid varmt anbefale Nero.
GoBoat for 6 år siden
Anders Axeltoft og Nero Group har hjulpet GoBoat helt fra vores spæde start med bogføring, moms, løn m.m. Anders er super nem at komme i kontakt med og følger altid hurtigt op. Han udfører altid sine opgaver til tiden og giver kompetent sparring på diverse regnskabmæssige spørgsmål. Kan klart anbefales.
Christian for 6 år siden
Nero Group har været en uvurderlig støtte i min lille virksomhed og har leveret et grundigt stykke arbejde, samt kompetente svar på diverse problemstillinger.
Andreas H for 6 år siden
NERO Group ApS med Anders Axeltoft ved roret gør regnskabsdelen ved at drive virksomhed noget mere overskueligt, og var det ikke for NERO havde vores lille virksomhed måtte gå planken ud! Yderst god service, påmindelser om alle deadlines, behagelig dialog, og et særdeles kompetent stykke arbejde opsummerer meget godt dette regnskabsfirma! Så skal skuden holdes oppe vil jeg til hver en tid anbefale NERO og Anders Axeltoft for små og mellemstore virksomheder :-)
Pineapple Room for 6 år siden
Anders Axeltoft og NERO Group har hjulpet mig helt ekstremt. Jeg er indehaver af en lille iværksætter virksomhed og jeg havde ikke overlevet uden hans hjælp.
Novel Cabinet Makers for 6 år siden
NERO er en super samarbejdspartner. Vi er en vækstvirksomhed, hvor behov ændrer sig løbende og vi har behov for sparring, fordi vi ikke har en intern økonomifunktion. NERO har været fleksible hele vejen igennem og kompetente, hvilket gør det muligt at holde tingene simpelt, så vi kan fokusere på at drive vores forretning!
HB Medical for 6 år siden
NERO implementerede nyt lagersystem for HB Medical til en brøkdel af hvad sammenlignelige systemer koster gennem et grundigt forarbejde og udnyttelse af standardiserede løsninger i skyen.
Drive for 6 år siden
Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med Nero, som både har hjulpet med opstart og revision. Anders er meget pligtopfyldende og på forkant med begivenhedernes.
Nana for 6 år siden
Anders Axeltoft er en utrolig dygtig, grundig og ordentlig revisor med en meget professionel tilgang til arbejdet. Kan stærkt anbefales.
Peter for 6 år siden
Nero og Anders er en super sparringspartner. Især for den mindre virksomhed som ikke har en intern økonomifunktion. En ting jeg særligt vil fremhæve ved Nero, fremfor andre lignende virksomheder er, at de er gode til at minde om deadlines som man som virksomhedsejer ikke selv er bevidst om, i god tid.
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste