4.00 / 1 bedømmelser

Netbogholder.dk

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Bag firmaet Netbogholder står Dorte Mikkelsen, der efter flere år i branchen, har stor erfaring med alt indenfor bogføring.

Netbogholder kan klare alt fra jeres daglige bogholderi til aflevering af afstemt balance til jeres revisor i forbindelse med årsregnskabet.

Netbogholder tilbyder bogføring, momsafregning, klargørelse til revisor m.m.. Vi har samarbejdsaftale med lokalt revisorfirma, hvorved vi kan tilbyde et smidigt og højt serviceniveau.

Vi henvender os primært til den mindre virksomhed, der ikke har opgaver nok til at beskæftige en delstidsansat bogholder, det er her Netbogholder kommer ind i billedet. Du skal således ikke tænke på feriepenge, pension, sygdom m.m. – vi fakturerer kun pr. time efter behov.

Du kan vælge at aflevere din bilag til os eller du kan scanne dem ind og sende dem via mail. Herefter udfører vi det aftalte arbejde og sender dig en faktura for brugt timeantal ved udgangen af hver måned. Nemmere kan det ikke være.Netbogholder.dk

Mikkelhøj 44 Karrebæksminde
4700 Næstved

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God

Dorte som min bogholder hedder hænger virkelig i men jeg havde på fornemmelsen at overtage et regnskab ikke er ligetil.Jeg er rolig nu.
Hilsen René

- René Larsen
Bedømt d. 19/02/2015