Nikolajsen Advokatfirma Aalborg
Ageras rating star
3.95 / 5 stars 17 reviews
Nikolajsen Advokatfirma Aalborg
Ageras rating star
3.95 / 5 stars 17 reviews

Information

**Nikolajsen Advokatfirma.** Hos Nikolajsen Advokatfirma har vi stor faglig ekspertise indenfor privatlivets forhold, og er højspecialiseret indenfor områderne familie & samliv, arv & dødsbobehandling, personskadeerstatning, fast ejendom og som forsvarsadvokat. Vi behandler vores sager med størst tænkelige omhu, og stræber efter at kunne yde den optimale bistand til hver enkelt af vores kunder. Hos Nikolajsen Advokatfirma er det kunden der er i centrum, og vi altid er lydhøre og oprigtigt interesseret i vore kunders forhold.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.95 / 5 stars 17 reviews
Lone Kristensen for 3 år siden
Måtte adskillige gange rykke for svar på mails. Deadlines blev sjældent overholdt. Advokaten fik ikke altid betalt regninger for os i tide (dødsbo), hvilket resulterede i dagsbøder, og vi måtte selv lave et udlæg på mange mange tusinde kroner, som bliver regnet forkert med, da boet skulle gøres endeligt op!! Er på ingen måde så meget som en krone værd, og har inderligt fortrudt, jeg lod mig overbevise om, at det var et godt advokatfirma.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden