Norsk Consulting Brovst
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Norsk Consulting Brovst
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews

Information

Norsk Consulting er en lille konsulentvirksomhed etableret i 2015 og er beliggende i det naturskønne, Tranum. Virksomheden er leverandør af ydelser indenfor bogføring, regnskab, analyser, lønadministration samt konsulent-arbejde, således at du som virksomhedsejer kan koncentrerer dig om at drive og udvikle din virksomhed.
Udover egen viden kan vi endvidere trække på et stort netværk at erfarne konsulenter indenfor de områder, hvor vi ikke selv har de nødvendige kompetencer. Vi er således i stand til at levere den bedste løsning indenfor den givne opgave.
Dansk , English , Norsk bokmål , русский , українська , Svenska

Om

Personligt citat

Når kunder kommer til os, er det fordi de har et ønske om at få styr på tingene, så de kan bruge tid på det de i virkeligheden brænder for - nemlig deres virksomhed.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Ja, det kan ikke være geografien, fordi vi bor i det mørke Nordjyllland. Men med spøg til side, så vælger kunder os fordi vi er fleksible og konkurrencedygitge på vores priser. Derudover er vi tilgængelige og lægger vægt på god kemi.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Det er, at vi er til at få fat i, og at vi overholder vores indgåede aftaler. Vi kommer gerne vores kunder til undsætning i svære situationer.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vores opgave er ikke, at få virksomheden til at vækste. Som bogholder, eller torveholder, er vores ansvar at give virksomheden værktøjer gennem deres regnskaber. Vi giver en løbende tilbagemelding om, hvordan virksomheden performer. Dette kan dog godt indirekte være med til at hjælpe virksomheden vækste.

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
mogens bech for 5 år siden
Fik svar de aftalte ting

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden