NTC - Nicolas Trebbien Consulting København S
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
NTC - Nicolas Trebbien Consulting København S
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

NTC er en enkeltmandsvirksomhed, der drives af Nicolas, en erfaren juridisk og kommerciel rådgiver med ekspertise inden for kontrakter og aftaleforhold. Med en solid baggrund og et dybt kendskab til juridiske og kommercielle spørgsmål tilbyder jeg skræddersyede rådgivningsydelser til virksomheder, der søger praktiske og effektive løsninger på deres juridiske og kommercielle udfordringer.

Jeg fokuserer på at levere kvalitet og værdi inden for kommerciel og juridisk rådgivning, med særlig ekspertise i kontrakter og aftaleforhold. Mit mål er at hjælpe mine kunder med at navigere i komplekse juridiske spørgsmål og træffe informerede beslutninger, der fremmer deres succes og beskytter deres interesser.

Der er flere grunde til, at du skal vælge mig som din foretrukne rådgivningspartner:

1) Personlig tilgang: Jeg yder en personlig og dedikeret service, der tager højde for dine unikke behov og udfordringer.

2) Ekspertise: Min omfattende erfaring inden for juridisk og kommerciel rådgivning sikrer, at du får professionel og kyndig vejledning i alle aspekter af kontrakter og aftaleforhold.

3) Tilpasset rådgivning: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der er designet til at opfylde dine specifikke krav og målsætninger, hvilket giver dig den bedst mulige vejledning og støtte.

4) Fleksibilitet: Jeg forstår, at hver klients situation og behov er unikke, og jeg arbejder tæt sammen med dig for at levere den mest effektive og praktiske rådgivning.

Hvis du søger en engageret og erfaren partner, der kan hjælpe dig med at navigere i de juridiske og kommercielle aspekter af dine kontrakter og aftaleforhold, er jeg det rette valg for dig. Jeg er klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål og beskytte dine interesser.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og skabe et succesfuldt og givende partnerskab.
Dansk , English

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

1) Personlig tilgang: Personlig og dedikeret service med udgangspunkt i dine unikke behov og udfordringer.
2) Ekspertise: Omfattende erfaring inden for juridisk og kommerciel rådgivning, så du får professionel og kyndig vejledning i alle aspekter af kontrakter og aftaleforhold.
3) Tilpasset rådgivning: Rådgivnig på baggrund af dine specifikke krav og målsætninger, så du får den bedste og mest effektive vejledning, støtte og praktiske rådgivning.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Fantastisk kundeservice indebærer aktiv lytning, hurtige og præcise svar, klar kommunikation og løbende dialog for at imødekomme kunders specifikke behov og forventninger.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Jeg fokuserer på at optimere og styrke mine kunders juridiske grundlag, så de kan træffe informerede beslutninger og reducere risici. Dette giver dem mulighed for at fokusere på deres kerneforretning og ekspandere med tillid og sikkerhed.

Certificeringer

Cand.jur
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
christian sandbeck for 7 måneder siden
Som samarbejdspartner har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Nicolas på flere projekter, og jeg kan klart anbefale hans juridiske og kommercielle service. Nicolas' ekspertise inden for kontrakter har givet vores fælles kunder tryghed og sikkerhed. Nicolas' tilgang til samarbejde er både professionel og imødekommende. Han udviser en fantastisk evne til at forstå kundernes unikke behov og forventninger, hvilket har ført til vellykkede projekter. Hans kommunikation og opfølgning har altid været klar, præcis og rettidig, hvilket har bidraget til en gnidningsfri proces.   I vores samarbejde har Nicolas været alsidighed og vist ekspertise ved at håndtere både store og komplekse aftaler samt mindre juridiske problemstillinger. Hans arbejde har haft en positiv indvirkning på vores fælles kunders vækst og succes.   Hvis du søger en kompetent, engageret og professionel juridisk og kommerciel rådgiver at samarbejde med, vil jeg varmt anbefale NTC og Nicolas. Hans kvalitet i arbejdet og serviceniveau er enestående, og han er en fremragende samarbejdspartner.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden