Numb3rs Herlev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Numb3rs Herlev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Hos Numb3rs lægger vi vægt på den personlige rådgivning, aftaler overholdes og deadlines efterleves. Det mener vi er grundlæggende for et godt samarbejde.

For os er selve bogføring ikke værdiskabende i sig selv. Men et fundament til de rigtig beslutninger kan træffes på oplyst grundlag. Derfor gør vi også meget for at automatisere og digitalisere de processer som giver værdi for dig og din forretning.
Vi har mange års erfaring fra både store og små virksomheder, helt fra bogføring, controlling, sparring og til endeligt regnskab.
Vi ser frem til en god dialog om din forretning og hvordan vi kan hjælpe dig/jer.

Om

Personligt citat

Vi har det sjovt når vi går på arbejde, det tror vi smitter af på vores kunder, for vi er meget mere end tørre tal:-)

Hvorfor vælger kunder Jer?

Det gør de fordi vi har kunden i centrum og lytter til de ønsker og krav vores kunder har til os, indenfor den angivne økonomiske ramme. Desuden lægger vi vægt på at være tilgængelig og skabe værdi, dels via digitalisering men også ved proaktivt at hjælpe kunden.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Kundeservice er for Numb3rs, at være tilgængelig hvis behovet for hjælp opstår, at vi er tilgængelig relativt hurtigt enten online eller fysisk. Vi planlægger meget:-) Men det betyder også, at hvis vi har behov for at være fleksible i forhold til aftalte deadlines, kan vi også det, for vi har overblikket.
Vi oplever tit at vores kunder i starten ikke tør stille de 'dumme' spørgsmål, det må I gerne hos os. Det er vigtigt!

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Med erfaring fra både store og små virksomheder, kan vi give jer sikkerhed for at økonomien er håndteret professionelt. Således I kan fokusere jeres kræfter på at drive virksomheden. Derudover har vi mange års erfaring med vækstvirksomheder og likvide udfordringer og kan således også sparre med jer på dette område.

Certificeringer

Bogholder
Revisor
Ansvarsforsikring
E-conomic-ekspert
Billy-ekspert
Navision-ekspert
Dinero-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Selvangivelse
Lønhåndtering

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden