ØENS Advokatfirma A/S København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
ØENS Advokatfirma A/S København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Rådgivning i øjenhøjde

ØENS Advokatfirma er et advokatfirma beliggende i gadeplan i København S, hvor både privat- og erhvervskunder tilbydes professionel rådgivning i en uhøjtidelig og afslappet tone.

Den uformelle og hyggelige tone giver en god dialog med klienterne, og medvirker formentlig til, at klienterne søger hurtigere advokatbistand end ellers – en stor fordel ud fra betragtningen om, at hurtig hjælp er god hjælp.

Vi bliver anvendt som sparringspartnere for vore erhvervsdrivende klienter, hvilket indebærer, at klienterne løbende bliver holdt ajour med relevante administrative og lovmæssige ændringer indenfor klienternes respektive virkefelter.

Vi rådgiver over 200 nye boligejere af villaer, sommerhuse, rækkehuse, projektlejligheder, ejerlejligheder og andelslejligheder, ligesom vi har en række private klienter, som vi hjælper med testamenter og arveforhold, ægtepagter mv.

Du kan læse mere om vores forskellige arbejdsområder på undermenuerne, som ses yderst til venstre.

Vi bestræber os på, at ØENS Advokatfirma til enhver tid betjenes af kompetente og engagerede jurister og administrative medarbejdere, og kontoret udnytter den nyeste teknologi ved løsning af vores klienters opgaver.

Via kontorfællesskabet med ØENS Ejendomsadministration samarbejder vi om varetagelse af administrationskunderne, andels- og ejerforeningernes og beboernes løbende juridiske behov i forbindelse med byggesager, forsikringssager, bestyrelsesforhold samt salg af boliger.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark
Ansvarsforsikring
Medlem af Advokatsamfundet
Møderet for Landsret
Advokat
Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden