OneStop Consulting IVS Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
OneStop Consulting IVS Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Har du brug for en aktiv sparringpartner som virksomhedsrådgiver eller til at organisere din regnskabsfunktion og dit bogholderi, så er OneStop Consulting det rigtige valg. Vi tilbyder alle former for økonomisk og regnskabsmæssig assistance fra start til slut samt overtager outsourcing opgaver.

Vi har specialiseret os i at yde support til start-up’s og til etablerede SME’s i forbindelse med oprydning og implementering af nye processer og koncepter. OneStop Consulting er en ung virksomhed men med samlet mere end 40 års erfaring indenfor finans- og økonomistyring.

Vi tilbyder hele kæden af opgaver, såsom: bogføring, moms, debitor- og kreditorstyring, fakturering, lønninger, betalinger, årsafslutning, regnskabsopstilling, controlling, budgettering, rapportering, projektarbejde, bestyrelsesarbejde.

Og med en masse international erfaring så mestrer vi også både engelsk og tysk. Kontakt os i dag for et godt tilbud og for at finde løsningen som passer bedst til din virksomhed.
English , Deutsch , Dansk

Om

Personligt citat

"Procrastination is a thief of time" - udsæt ikke til i morgen hvad du kan løse i dag

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden