0.00 / 0 bedømmelser

OneStop Consulting IVS

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at OneStop Consulting IVS kan give dig et kvalificeret tilbud.

Har du brug for en aktiv sparringpartner som virksomhedsrådgiver eller til at organisere din regnskabsfunktion og dit bogholderi, så er OneStop Consulting det rigtige valg. Vi tilbyder alle former for økonomisk og regnskabsmæssig assistance fra start til slut samt overtager outsourcing opgaver.

Vi har specialiseret os i at yde support til start-up’s og til etablerede SME’s i forbindelse med oprydning og implementering af nye processer og koncepter. OneStop Consulting er en ung virksomhed men med samlet mere end 40 års erfaring indenfor finans- og økonomistyring.

Vi tilbyder hele kæden af opgaver, såsom: bogføring, moms, debitor- og kreditorstyring, fakturering, lønninger, betalinger, årsafslutning, regnskabsopstilling, controlling, budgettering, rapportering, projektarbejde, bestyrelsesarbejde.

Og med en masse international erfaring så mestrer vi også både engelsk og tysk. Kontakt os i dag for et godt tilbud og for at finde løsningen som passer bedst til din virksomhed.OneStop Consulting IVS

Ølsemaglevej 3
4600 Køge


  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Selskabsstiftelse
  • Lønhåndtering
  • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her