Onlinekontoret Randers C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Onlinekontoret Randers C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Onlinekontoret hjælper små og mellemstore virksomheder. Virksomheder, der er for små til at have deres egen økonomiafdeling, men for store til at kunne undvære et opdateret overblik. Andre har en dyr løsning ved Deres nuværende revisor eller bogholder og nogle vil gerne outsource Deres bogholderi.

Fælles for dem er, at de kan se fordelen ved at lade en erfaren samarbejdspartner stå for den daglige drift af økonomien. Så kan man som virksomhedsejer fokusere på at drive sin forretning og der er ingen uforudsete bogholderimæssige omkostninger.

Hos Onlinekontoret har vi taget skridtet og gjort udnyttelsen af ny teknologi til en af grundstenene for vores virksomhedskoncept. Dette er også medvirkende til at vi kan levere en pris der er op til 50% billigere end traditionelle bogholderi og revisions løsninger ved en optimering af arbejdsgange og systemer.

Vi søger altid den bedste løsning. Derfor arbjeder vi altid i kulissen og gennemsøger markedet for nye løsninger med henblik på at forbedre vores koncepter.

Hos onlinekontoret finder du altid specialister inden for din Branche. Vi sørger for at der altid er en branche kendt medarbejder til at rådgive Jer om den bedste løsning.

Kontakt os og få en uforpligtende tilbud
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden