4.40 / 2 bedømmelser

Partner Revision - Herning

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Lokalt forankret med et internationalt udsyn er vi din medspiller, der holder et vågent øje med din økonomiske drift, dine budgetter, dit bogholderi, din likviditet og meget mere. Som partner stiller vi op til sparring, rådgivning og bistand, når din virksomhed skal udvikles, din strategi revideres, eller når du afsøger nye muligheder.

I Partner Revision tager vi hånd om din økonomi. Så du får et professionelt grundlag at træffe beslutninger på og kan udnytte ressourcerne bedst muligt.

Vores team af revisorer er spækket med rutine, erfaring og talent på alle væsentlige områder, og vi sætter hver gang det stærkeste hold til netop din virksomhed – dine behov.

Vi er en medspiller og en modspiller. En partner, der rådgiver og hjælper, skubber på og holder igen - og glæder os med dig over et godt resultat. Vi er altid tæt på. Både i tanke og handling.

Hovedparten af vore kunder er mellemstore industri- og handelsvirksomheder i Midtjylland - med mange repræsentanter fra tekstil-, træ- og byggeindustrien.Partner Revision - Herning

Industrivej Nord 15
7400 Herning

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Erfarne, dygtige og hjælpsomme

Partner Revsion i Herning er altid klar til at hjælpe. De er nemme at få fat på, og der er altid hjælp at hente.
Vi har haft meget gavn af vores samarbejde med dem, kan klart anbefales.

- M Consult ApS
Bedømt d. 28/05/2016

Dygtig, solid og erfaren firma

Dygtig og erfaren.
Skaber tryghed og tillid ved første samtale.
Overskuelig pris.

- Gitte Plejdrup Foster
Bedømt d. 13/01/2015