4.45 / 8 bedømmelser

Partner Revision - Silkeborg

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Partner Revision er godt dækket ind på alle pladser

Med en bred trup af professionelle revisorer stiller Partner Revision altid op i stærkeste opstilling. Lokalt forankret med et internationalt udsyn er vi din medspiller, der holder et vågent øje med din økonomiske drift, dine budgetter, dit bogholderi, din likviditet og meget mere. Som partner stiller vi op til sparring, rådgivning og bistand, når din virksomhed skal udvikles, din strategi revideres, eller når du afsøger nye muligheder.

I Partner Revision tager vi hånd om din økonomi. Så du får et professionelt grundlag at træffe beslutninger på og kan udnytte ressourcerne bedst muligt.

Vores team af revisorer er spækket med rutine, erfaring og talent på alle væsentlige områder, og vi sætter hver gang det stærkeste hold til netop din virksomhed – dine behov.

Vi er en medspiller og en modspiller. En partner, der rådgiver og hjælper, skubber på og holder igen - og glæder os med dig over et godt resultat. Vi er altid tæt på. Både i tanke og handling.

Hovedparten af vore kunder er mellemstore industri- og handelsvirksomheder i Midtjylland - med mange repræsentanter fra tekstil-, træ- og byggeindustrien.Partner Revision - Silkeborg

Ballevej 2 B
8600 Silkeborg

  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Skatterådgivning
  • Lønhåndtering
  • Selvangivelse
  • Revision

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Hurtig og præcis. Ramte rigtig første gang ;-)

hurtig og præcis. Ramte rigtig første gang ;-)

- Johnny Green Nilsson
Bedømt d. 14/02/2017

Den tidskrævende opgave at vælge ny revisor.

Umiddelbart God, men har ikke noget fakta endnu

- Henrik NyborG
Bedømt d. 31/05/2016

Meget tilfreds

- Peter og Anette Wibholm
Bedømt d. 06/11/2014

God og yderst kompetent rådgivning

Vi har benyttet Partner Revision i Silkeborg siden opstarten af selskabet i 2009. Partner Revision har siden rådgivet i alt fra traditionel bogføring, udarbejdelse af årsregnskab samt stiftelse af selskab uden for landets grænser.
Fordelen ved Partner Revision er foruden en god kemi og forståelse for forretningen også et stærkt bagland med specialister på skat, selskabsdannelser m.m.
Mine klare anbefalinger skal gå til Partner Revision !

- Flemming Bøgely
Bedømt d. 21/05/2014

Meget god og imødekommende kontakt med dygtige og professionelle medarbejdere

En samlet rigtig god oplevelse. Hurtig svar på henvendelser pr mail samt gode personlige møder med velforberedte medarbejdere samt en fornemmelse af, at der var sat god tid af til møder med tid til at komme hele vejen rundt.

- Hanne Hornum
Bedømt d. 19/05/2014

Hurtig, pålidelig og gennemarbejdet revision

Vi bruger Partner Revision i Silkeborg, fordi vi altid får hurtige svar og pålidelige svar, der bliver præsenteret på en forståelig måde. De har været medvirkende til at vores skattebetalinger bliver optimeret på en ordentlig måde.

- Sunati ApS
Bedømt d. 15/05/2014

God sparing vedr. selskabsform

Jeg har fået god sparing vedr. valg af oprettelse af selskab. Fyldestgørende gennemgang af årsregnskab. Partner Revision har ydermere givet adgang til nye forretnings muligheder gennem netværk.

- Wellcomm ApS
Bedømt d. 14/05/2014

.Faglig tryghed

Jeg har haft virkelig god gavn af Partner Revision og deres altid gode service! Jeg har en daglig tryghed ved at vide at de har med min forretning at gøre

- PensionsGruppen
Bedømt d. 14/05/2014