4.25 / 1 bedømmelser

PD Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

PD Regnskab tilbyder bogføring af bilag til en konkurrencedygtig pris. Tilbuddet henvender sig til virksomheder, som ikke selv er i stand eller har overskud til bogføringen af virksomhedens bilag. Bogføringen indeholder også indberetning af moms til SKAT samt en specifikation over momsberegningen.

PD Regnskab har sit eget regnskabsprogram, hvor bilagene bliver bogført i. Derfor slipper kunden for at betale til eventuelle online regnskabsprogrammer. Der kan laves en aftale med kunden, hvor bogføringen foregår i et online regnskabsprogram, såfremt kunden ønsker at betale for dette.

Vi ligger vægt på et godt samarbejde, som skal være tilfredsstilende for begge parter.

Årsregnskab

PD Regnskab tilbyder virksomheder at lave deres årsregnskab og indberette det til SKAT. Dette gælder dog kun for enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber eller mindre ApS’er, som har fravalgt revision.

Hjælp og klargøring af materiale til revisor kan også klares. Der er mulighed for at lave en god aftale, hvis kunden ønsker både bogføring og udarbejdelse af årsregnskab.PD Regnskab

Læsøgade 16, 1tv
9000 Aalborg
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Statsautoriseret Revisor
  • Medlem af CEREDA
  • Godkendt revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Helt kanon

Kun ros herfra

- Camilla Kubicki
Bedømt d. 11/03/2015