Pengerådgivning København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Pengerådgivning København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Pengerådgivning tilbyder uvildig bank og boligrådgivning. Ordet uvildig betyder uafhængig og upartisk – og det er lige netop dét, der kendetegner vores rådgivere. De er uafhængige af banker og realkreditinstitutter, hvilket betyder, at de ikke har en banks fortjeneste i baghovedet, når de rådgiver dig. Vores mål er, at skaffe dig så gode og økonomiske løsninger som muligt.

Sagt på en anden måde er vores uvildige rådgivere altid 100% på din side, hvor konventionelle bankrådgivere vakler mellem at være rådgivere og sælgere for bankerne.

Om

Personligt citat

Uvildig bank- og boligrådgivning

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunder vælger Pengerådgivning fordi bank markedet kan være uoverskuelig og har brug for en mand 100% på kundens side. De vælger Pengerådgivning fordi vi ofte finder bedre løsninger end kunden selv vil finde. De vælger Pengerådgivning fordi vi ofte finder store kontantbesparelser, som kan mærkes direkte på kundens pengepung

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Hos Pengerådgivning arbejder vi ud fra No cure - No pay, hvilket vil sige at kunden ikke skal betale et honorar med mindre de får noget ud af rådgivningen og løsningerne. Win Win
Det mener vi er god kundeservice.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi hjælper primært private med at vækste igennem deres privatøkonomi.

Certificeringer

Bogholder
Ansvarsforsikring
Revisor

Tjenester

Rådgivning

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden