Personlig revisor Borup
Ageras rating star
4.91 / 5 stars 43 reviews
Personlig revisor Borup
Ageras rating star
4.91 / 5 stars 43 reviews

Information

Jeg arbejder som selvstændig revisor i firmaet “Personlig revisor”.

“Personlig revisor” er rettet mod og specialiseret i enkeltmandsvirksomheder samt mindre selskaber. Jeg driver selv firmaet, da jeg ønsker at tilbyde kunder en personlig revisor. En revisor, som er let at komme i kontakt med og især prioriterer rådgivning og personlig dialog meget højt. Jeg vil altid mødes til en uforpligtende personlig snak.

Jeg har en stor faglig ballast, da jeg tidligere har arbejdet mere end 10 år i revisionsbranchen, hvoraf 5 år fra ”Deloitte” (verdens største revisionshus). Jeg er uddannet fra Københavns universitet med en kandidat i revision og regnskab.

Det er centralt for mig, at kunden modtager rådgivning og svar på spørgsmål i løbet af året samt kan tilbydes hjælp til personlig selvangivelse (inkl. i prisen).

Grundet min erfaring og speciale i mindre virksomheder, vil jeg ligeledes hjælpe dig med at se, om du kan håndtere din bogføring og regnskab på en smartere og hurtigere måde.

*Tager kunder ind for hele Sjælland
mvh
Revisor Ulrik Martorin Frandsen
Cand.merc.aud
Dansk
Fremragende score
Revisor

Certificeringer

Revisor
Dinero-ekspert
Cand.merc.aud.
Bogholder

Tjenester

Bogføring
Skatterådgivning
Årsregnskab
Selvangivelse
Rådgivning
Lønhåndtering
Selskabsstiftelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.91 / 5 stars 43 reviews
Morten Varming for 4 år siden
Efter i årtier at have haft tre forskellige dyre og dybt utilfredsstillende revisorer, var jeg så heldig at støde på Ulrik på en ferie i Tyrkiet. Det stod mig ganske klart, at han skulle være min revisor. Og jeg skal da lige love for, at Ulrik har levet op til mine forventninger. Og meget mere til. Mage til kompetent og proaktiv revisor skal man lede længe efter. Han støtter mig på alle de områder, hvor jeg ikke er på hjemmebane, og han sørger for, at alle datoer bliver overholdt. Resultatet er ... at jeg har sjælefred omkring alt, hvad der har med selvangivelse, moms og regnskab at gøre. Tak Ulrik. Jeg er din omvandrende ambassadør ... anbefaler dig til alle jeg kender. Morten Varming

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden