4.25 / 1 bedømmelser

PLUSbogholderi

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Med vores mangeårige erfaring indenfor økonomi og regnskab, kan PLUSbogholderi være til stor hjælp i din virksomhed.
PLUSbogholderi fokuserer først og fremmest på små og mellemstore virksomheder, der har brug for en kvalificeret, professionel håndtering af bogholderi, løn, regnskab og øvrig administration.
Som regnskabssystem anvender vi e-conomic og Microsoft Dynamics C5 og kan derfor tilbyde en bred vifte af bogførings- og regnskabsopgaver.
Til lønbehandling anvendes Proløn og Dataløn.
Det er vigtigt for os at kunne yde den optimale service og være en synlig sparringspartner for virksomheden.
Nøgleord er kvalitet, engagement, diskretion og loyalitet.
Årsregnskab til SKAT kan udarbejdes. Dog vil mere komplekse regnskaber blive udarbejdet af enten din virksomheds egen revisor eller en revisor anvist af PLUSbogholderi. Der udarbejdes til formålet en revisormappe.
Assistance tilbydes på timebasis eller fast pris.
Orden i papirerne og sikkerhed, er hvad vi tilbyder og vi sætter en ære i, at i kan have 100% tillid til os, når i overlader jeres bogholderi til os.PLUSbogholderi

Tuevænget 8
4000 Roskilde
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Bedømmelse

Hermed anmeldelse vedrørende Veddelev Bogholderiservice som jeg vil give min allerbedste anbefalig. Jeg har benyttet Veddelev Bogholderiservice igennem mange år til fuld tilfredshed vedrørende arbejde samt til en rimelig pris.

- Måtteagenten v/Kristian Gravesen
Bedømt d. 28/07/2016