Pro ØkonomiService Silkeborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Pro ØkonomiService Silkeborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Bogføring og regnskab - billigt og effektivt - opnå besparelser

Vi arbejder efter dine behov, og kun når der er behov. Vi betjener kunder over det ganske land - helt gnidningsløst og uden spild af tid.

Vi arbejder i online økonomisystemet E-conomic, hvor I er garanteret at I altid kører sidste version og der tages automatisk backup hvert kvarter. Systemet kan tilgåes fra en hvilken som helst PC. Det er en let sag at konvertere til E-conomic. Vi hjælper både med konverteringen og med opsætning i E-conomic.

De fleste af vores kunder har helt fravalgt revision. Vi laver gerne regnskabet fiks og færdigt helt til og med upload til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, og bruger kun revisor hvor revisionspåtegning er påkrævet. Vi sørger selvfølgelig også for dine momsafregninger.

Vi laver også løn hvis du har det behov. Lønnen integrerer vi til E-conomic så der spares tid på bogføring af lønbilag

Handler du med det offentlige vil du sikkert blive glad for at høre at E-conomic helt automatisk og gratis indeholder EAN-fakturering

Vi sætter dine kundeindbetalinger op så eventuelle FI-indbetalinger bogføres automatisk uberørt af menneskehånd.

Vi har et helt unikt og billigt scannings-system, med ubegrænsede muligheder for vore kunder. Alt bilagsmateriale m.v. er online. Næsten alle vores kunder er papirløse og scanner alt. Det er meget lettere, billigere og hurtigere end du måske tror. Desuden har det den fordel at du altid kan finde alt igen på et splitsekund.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden