ProAccount ApS Glostrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
ProAccount ApS Glostrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

ProAccount ApS er et moderne og erfarent regnskabsbureau som lægger vægt på personlige relationer og de bedste løsninger for vores kunder.

ProAccount er jeres oplagte samarbejdspartner for hele, eller dele af jeres virksomheds regnskabsfunktion. Vi varetager og udfører Regnskab og Bogføring, hvor i blandt vi agerer som bogholder, Advokatbogholder og leverer Regnskabsassistance. Ved at outsource regnskabs- og bogføringsopgaver sikrer I et professionelt resultat, og I kan istedet fokusere på virksomhedens kerneforretning, og dermed forbedre virksomhedens position og bundlinje.

Vi påtager os opgaver for både små, mellemstore og store virksomheder, offentlige virksomheder og foreninger. Derfor står vi klar til at hjælpe jer, uanset om I har behov for ugentlig, månedlig eller kvartalvis bogføring, regnskab, årsrapport eller lignende. Vi sørger for indberetning af moms, årsregnskab, løn og udarbejdelse af regnskab.

ProAccounts konsulenter har en bred og alsidig erfaring på alle områder indenfor regnskab, Bogholderi, skat og løn. Vi kan derfor fungere som en professionel sparringspartner for din virksomhed. Når I outsourcer regnskab og bogføring til os, kan I glemme alt om deadlines for selskabsskat og momsindberetning, og i stedet fokusere på jeres kerneforretning.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden