Proces Konsulenterne ApS Roskilde
Ageras rating star
4.95 / 5 stars 54 reviews
Proces Konsulenterne ApS Roskilde
Ageras rating star
4.95 / 5 stars 54 reviews

Information

Vi er nemme at tale med, forstår og løser vores opgaver så enkelt som muligt, griber alle bolde og overholder vores aftaler og deadlines. Vi har 20 års brancheerfaring og tilbyder dig gennem tillidsfuldt samarbejde en arbejdsro, så du kan hellige dig det, der er din spids kompetence.

Vores ’husrevisor’ er statsautoriseret og udvalgt, fordi han lever op til vores strenge krav om at være kompetent og leverandør af høj kvalitet til rimelige priser. Vi sætter nemlig en ære i at leve op til vores kunders naturlige forventninger til vores arbejde og resultater.

Vi anser der for vigtigt, at vi som virksomhed påtager os et medansvar for samfundets udvikling. Helt konkret betyder det at vi har fleksjobbere ansat, som vi hjælper med at få et velfungerende arbejdsliv. Vores hårde arbejde gjorde at vi i 2014 blev tildelt Lejre kommunes Virksomhedspris. En pris som vi er meget stolte af.

Du er altid velkommen til et helt uforpligtende møde på vores kontor, hvor vi sammen kan finde ud af, om vi kan være dig en hjælp i dit daglige arbejde. Vi ser frem til at høre fra dig.
Dansk
Fremragende score
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Statsautoriseret Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.95 / 5 stars 54 reviews
Mads / BakerStreet for 7 år siden
Jeg er meget glad for samarbejdet med Proces Konsulenterne. De er en fleksibel og pålidelig sparringspartner, som jeg sætter pris på at kunne rådføre mig med.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden