4.95 / 54 bedømmelser

Proces Konsulenterne ApS

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Vi er nemme at tale med, forstår og løser vores opgaver så enkelt som muligt, griber alle bolde og overholder vores aftaler og deadlines. Vi har 20 års brancheerfaring og tilbyder dig gennem tillidsfuldt samarbejde en arbejdsro, så du kan hellige dig det, der er din spids kompetence.

Vores ’husrevisor’ er statsautoriseret og udvalgt, fordi han lever op til vores strenge krav om at være kompetent og leverandør af høj kvalitet til rimelige priser. Vi sætter nemlig en ære i at leve op til vores kunders naturlige forventninger til vores arbejde og resultater.

Vi anser der for vigtigt, at vi som virksomhed påtager os et medansvar for samfundets udvikling. Helt konkret betyder det at vi har fleksjobbere ansat, som vi hjælper med at få et velfungerende arbejdsliv. Vores hårde arbejde gjorde at vi i 2014 blev tildelt Lejre kommunes Virksomhedspris. En pris som vi er meget stolte af.

Du er altid velkommen til et helt uforpligtende møde på vores kontor, hvor vi sammen kan finde ud af, om vi kan være dig en hjælp i dit daglige arbejde. Vi ser frem til at høre fra dig.Proces Konsulenterne ApS

Ringstedvej 125
4000 Roskilde
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Statsautoriseret Revisor
  • Godkendt revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Pålidelig og fleksibel

Jeg er meget glad for samarbejdet med Proces Konsulenterne.
De er en fleksibel og pålidelig sparringspartner, som jeg sætter pris på at kunne rådføre mig med.

- Mads / BakerStreet
Bedømt d. 23/11/2016

Meget tilfreds

Jeg anbefaler Proces Konsulenterne , fordi de gør et godt arbejde for mig, som jeg værdsætter.

- NCV Transport
Bedømt d. 19/10/2016

Hjælpsom og imødekommende

Jeg har kun positive ting at sige omkring mit samarbejde med Proces Konsulenterne. Så snart jeg måtte have brug for hjælp - selv med den mindste ting - møder jeg hjælpsomhed og imødekommenhed og hvor de altid står klar til at give mig den fornødne hjælp. Kunne ikke ønske mig en bedre samarbejdspartner

- Rosenquist Consult
Bedømt d. 09/10/2016

En god oplevelse

Dette var første gang jeg har haft brug for revisor, og jeg føler mig professionelt behandlet af proces konsulenterne samt er det udførte arbejde fuldt tilfredsstillende. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

- Morten Olsen
Bedømt d. 05/10/2016

Sikrer det nødvendige overblik

Vi har et godt og fortroligt samarbejde med Proces Konsulenterne og anser det for givende at vores rådgivere er godt inde i vores aktiviteter og mål og dermed kan medvirke til at skabe helhedsløsninger, der udvikler vores samlede forretning.

- Ebdrup Holding ApS
Bedømt d. 04/10/2016

Rigtig god sparring

Vi har i forbindelse med vores virksomhedsaktivitet modtaget rigtig god sparring af Proces Konsulenterne og anbefaler dem varmt til alle, der har brug for værktøjer til økonomistyring og udvikling af forretningen

- iVirtual Games Aps
Bedømt d. 28/09/2016

Meget dygtig og ærlig

Har lavet alle vores regnskaber, lønninger og budgetter i over 10 år.
Kan KLART anbefales, meget dygtig, ærlig og professionel.

- NG Intermarketing Aps
Bedømt d. 21/09/2016

God hjælp til afvikling

Vi har fået god hjælp til en pæn afvikling af vores virksomhed. Det har været rigtig rart, at kunne overlade opgaven til nogen, der ved, hvordan man gør og hvad der er vigtigt i processen.

- Lash & Brow CPH IVS
Bedømt d. 20/09/2016

Pålidelig og respektfuld

Proces Konsulenterne er og har altid været et pålideligt, respektfuldt firma til rådgivning og bogføring. De har hjulpet mig og Rodvig-Bags, hvor andre konsulenter ikke har formået at have forståelse, indlevelse og respekt.

- Berit Rødvig direktør Rodvig-Bags Aps
Bedømt d. 19/09/2016

Super søde

Jeg har haft en del udfordringer med andre bogholdere og revisorer. Men det her firma håndtere alle mine spørgsmål og bekymringer så godt.

Jeg kan varmt anbefale Proces Konsulenterne.

Tak igen for god behandling.

Med venlig hilsen
Jesper

- jesper nielsen
Bedømt d. 08/09/2016

Endelig et økonomisk overblik

Jeg er dybt taknemmlige for alt hvad Tina har hjulpet mig med ifm mit regnskab. Det var et kaos, inden jeg kom til Tina. Det er det ikke længere, og samtidig har jeg fået det overblik, som jeg har manglet i alle de år som selvstændig.
Udover hjælp til bogføringen, så har jeg også en uundværlig sparring og støtte til nogle af de andre udfordringer man støder på som selvstændig - det har jeg ikke oplevet hos nogen før.

- ilash & brows
Bedømt d. 08/09/2016

Super søde og dygtige

Jeg har fornylig skiftet til processer og har indtil nu været meget tilfreds de er meget hjælpsomme og grundige og yders lydhør. Jeg havde før nogle rigtig ubehagelige bogholdere og følte mig altid utilpas forud for møder mm sådan har jeg det ikke længere de hjælper mig på den bedst mulige måde og jeg er så lettet og glad og uden bekymringer vil gerne anbefale dem til alle selvstændige de har taget et kæmpe pres og bekymringer fra mine skuldre og nu er jeg blevet meget mere bevidst om hvordan et samarbejde burde og skal fungere tusind tak

- Team rsk
Bedømt d. 08/09/2016

Afløsning ved personaleskift

Vi har benyttet Proces Konsulenterne ved flere lejligheder i forbindelse med personaleudskiftninger.
Hver eneste gang har forløbet og betjeningen været helt perfekt og på samme måde er vikaren trådt direkte ind i jobfunktionen, med mindst mulig besvær for vores eget personale.
Jeg kan kun anbefale firmaet.

- JENS WINTHER AUTOMOBILER ApS
Bedømt d. 31/08/2016

De ved hvad de gør

I mit samarbejde med Proces Konsulenterne sætter jeg pris på at blive håndteret professionelt. De har tydeligvis forstand på det de laver, men kommunikerer med mig på en måde så jeg også forstår det. Jeg vil anbefale Proces Konsulenterne.

- KM Byggeservice
Bedømt d. 31/08/2016

Den bedste revisor

Vi er meget glade for at arbejde sammen med proces konsulenterne. De holder hvad de lover, og lidt til. De er altid til at få fat på, og hvis de ikke har løsningen så finder de ud af det. Den bedste revisor vi har haft.

- Mads Wittrup - Event Republic ApS
Bedømt d. 30/08/2016

Fantastisk service!

Det er utrolig dejligt at kunne overlade papirarbejde og offentlige indberetninger, til et firma som vi har tillid til. Samtidig sørger de for at informere os om de regler/krav man skal overholde som virksomhed, og har man spørgsmål for man altid hurtigt svar. Proces Konsulenterne yder en fantastisk service, og vi anbefaler dem til alle.

- Ibrahim 2014 Holding ApS
Bedømt d. 15/08/2016

Tillidsfuldt samarbejde

Når man ikke er glad for at holde styr på en masse tal, er det dejligt at vi kan overlade det til Proces Konsulenterne, mens vi koncentrerer os om egne opgaver. Vi har et meget tillidsfuldt samarbejde, og anbefaler alle at tage kontakt til Proces Konsulenterne hvis de ønsker et samarbejde med høj kvalitet.

- Omar Holding ApS
Bedømt d. 15/08/2016

Vi gør det vi er bedst til!

I en travl hverdag er det dejligt at kunne koncentrere sig om det man er bedst til, og samtidig vide at der bliver taget hånd om det administrative på ordentlig vis. Samtidig er det rart altid at kunne ringe, hvis der opstår spørgsmål. Vi er glade for vores samarbejde med Proces Konsulenterne, og anbefaler dem varmt.

- Wissam Holding ApS
Bedømt d. 15/08/2016

Tryghed i samarbejdet

Proces Konsulenterne er den første revisor, jeg føler mig i fuldstændigt trygge hænder hos. Ud over at være fagligt kompetente er de utroligt behagelige mennesker, som taler mit sprog, og som forstår udfordringerne i netop min branche. Der udstråler en ro og en arbejdsglæde fra dem, der bunder i, at de kan deres kram og vil deres kunder det bedste! Jeg er enormt glad for mit samarbejde med dem og anbefaler dem på det varmeste!

- Transatlantic Translations
Bedømt d. 03/08/2016

Giver sig tid til mig som kunde

Jeg får altid forklaret tingene, så det er til at forstå og jeg værdsætter den løbende dialog.
Proces Konsulenterne er hurtigere til at reagere, det er nemt at arrangere et møde og de er nemme at komme i kontakt med og få svar fra.
Jeg kan derfor varmt anbefale Proces Konsulenterne.

- FamUds Transport & Service
Bedømt d. 02/08/2016

Kom godt fra start!

Jeg er gået fra, at være ansat i mange år, til at være selvstændig frisør.
For at komme godt fra start, var det vigtigt for mig, ikke at skulle stresse over div. told og skat regler.
Derfor tog jeg kontakt til Proces Konsulenterne , og de har været så gode til at forklare og hjælpe, også ved spørgsmål der måske syner " små", men som fylder meget når man ikke er så erfaren med nystartet virksomhed.
Jeg føler virkelig at jeg er i trygge og erfarne hænder, og kan kun anbefale Proces Konsulenterne til andre, der ønsker kompetent og venlig hjælp.

- Trine Haus Jensen
Bedømt d. 27/07/2016

Hurtig service

Jeg kan varmt anbefale Proces Konsulenterne, fordi de altid er hurtige med svar og yder en god service.

- Castors MC Garage
Bedømt d. 27/07/2016

Personlig og professionel

Jeg har mødt en personlig og professionel samarbejdspartner i Proces Konsulenterne.
Proces Konsulenterne var forberedt til mødet med mig, lyttede og gav deres professionelle råd og vejledning.
Alle mine spørgsmål vedr. mit firma bliver besvaret, så JEG også forstår svarene.
Der er kontakt når jeg skriver eller ringer, og jeg bliver ikke glemt.
Proces Konsulenterne anbefales på det varmeste.

- Jeanette Malmberg
Bedømt d. 09/03/2016

Yderst kompetent

Jeg anbefaler Proces Konsulenterne til alle, fordi de arbejder meget seriøst og taler et sprog man forstår.
Det giver en dejlig arbejdsro at vide, at man er i trygge hænder og at opgaver udføres gennem god og meningsfuld dialog.

- Nyrup Multi Service IVS
Bedømt d. 11/12/2015

SÅ fantastisk!

Jeg føler mig godt behandlet hos Proces Konsulenterne. De er yderst kompetente og tingene sker som aftalt.
Økonomi og administration har ikke min store interesse, så det er dejligt at vide, at tingene bliver varetaget af en seriøs samarbejdspartner.
Jeg kan varmt anbefale Proces Konsulenterne.

- Køge Nord Multiservice IVS
Bedømt d. 11/12/2015

Meget begejstret

Jeg har været selvstændig i mange år og ville ønske, jeg havde mødt Proces Konsulenterne meget før.
På kort tid har jeg fået en forståelse, jeg aldrig har haft før, selvom jeg har samarbejdet med store revisionshuse.

- Dan Riise
Bedømt d. 11/12/2015

Yderst tilfreds

Jeg har følt mig rigtig godt behandlet og er yderst tilfreds med mine oplevelser med Proces Konsulenterne.
De forstår at sætte sig ind i ens sted, de er ærlige, dygtige og arbejder hurtigt. Man kan altid ringe ind med spørgsmål og man får vendt emnet fra mange vinkler og modtager mange alternativer.

Proces Konsulenterne er klart mit foretrukne økonomifirma.

- Søren H. Jacobsen
Bedømt d. 30/11/2015

Godt overblik og brugbare ideér

Vi har haft brug for hjælp til at klarlægge vores privatøkonomi og tale om mulighederne for omlægning af gæld.
Da det er svært at have en dialog med banken, valgte vi at gå til Proces Konsulenterne.
Vi har modtaget kompetent vejledning og er gået fra vores møder med et overblik, vi ikke tidligere har haft.
Vi medgiver Proces Konsulenterne vores varmeste anbefalinger

- Anne og Klaus Karlsen
Bedømt d. 25/11/2015

Hjælpsomme og helt igennem proffessionele

Jeg har brugt Proces Konsulenterne ApS 2 år nu og har været yderst tilfreds med deres hjælp og rådgivning.
Dermed har jeg også fået bedre styr på min lille virksomhed.

- Fotograf Phillip Jacques
Bedømt d. 04/11/2015

Tæt og konstruktivt samarbejde

Vi er meget glade for samarbejdet med Proces Konsulenterne. Der er styr på tingene og de er virkelig gode til problemløsning her og nu.
Det er af stor vigtighed men den ærlige dialog, idet den medvirker til at skabe udfordringer, der samtidig udvikler vores forretning.
Vi kan varmt anbefale Proces Konsulenterne.

- Bager Sofus Økobrød Aps
Bedømt d. 21/10/2015

Proffessionel

Jeg er meget tilfreds med den professionelle rådgivning jeg har modtaget undervejs og jeg har fået styr på min virksomhed.

- Pernille Florio
Bedømt d. 15/10/2015

Venlig og kompetent undervisning of rådgivning

Har siden min virksomhedsstart haft stor glæde af Proces Konsulenterne. Mit mål var at få styr på mit regnskab og mit budget samt at få undervisning i bogholderi således at jeg kan forstå hvad der sker og evt på sigt stå for mit eget bogholderi.
Det har været en glæde at modtage venlig, imødekommende, professionel og kompetent rådgivning og undervisning. Kan bestemt anbefales!

- Hawaii Kiro IVS
Bedømt d. 15/10/2015

Deres arbejde giver mig ro!

Jeg har ikke selv forstand på regnskab og moms. Hvad må man trække fra og hvad er privat?
Det er dejligt at have en samarbejdspartner, som har styr på mine papirer, når jeg ikke selv har overblikket. Det er rart at kunne overlade dem det hele, og vide at der bliver indberettet moms til tiden.
Jeg er meget glad for vores samarbejde!

- Frisør Nadia Nørgaard Hansen
Bedømt d. 14/10/2015

En super løsning

Vi er rigtig glade for den hjælp, vi får af Proces Konsulenterne. De arbejder meget professionelt og vi ved, at tingene er i orden.

- Daniel Byggeservice
Bedømt d. 12/10/2015

Gennemskuelighed i samarbejde og honorar

Når man er nystartet kan det være svært at finde en samarbejdspartner, hvor regningerne og aftalerne er gennemskuelige. Vi måtte også ad en dyr omvej, før vi fandt Proces Konsulenterne, som på alle måder lever op til vores forventninger.
Vi får klare svar og et godt modspil til at skabe resultater i vores virksomhed - og dette til aftalt pris.
Vi anbefaler varmt Proces Konsulenterne.

- Darup Auto og Skadescenter Aps
Bedømt d. 09/10/2015

Helt uundværlig

Jeg er RIGTIG glad for vores samarbejde gennem 10 år og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skulle gøre uden.
Mine svar bliver altid hurtigt besvaret og så taler Proces Konsulenterne et sprog, der er til at forstå.
Alle aftaler overholdes og jeg modtager altid tingene indenfor deadline.
Jeg medgiver mine varmeste anbefalinger!

- Frisør Jeanet Deleuran
Bedømt d. 09/10/2015

Altid til at regne med!

Altid villig til at påtage sig et ansvar for at opgaver løses - også de svære og tidskrævende.
En helt igennem engageret indsats og en stor åben- og imødekommenhed.
En uundværlig samarbejdspartner for vores forretning.

- Autopartner Greve
Bedømt d. 08/10/2015

Super profesionele

Det er en oplevelse at kunne mærke ånden i firmaet, når man er på besøg hos Proces Konsulenterne.
Jeg har brugt Tina i mange år og har været yderst tilfreds med alle hendes input. Hun er god til at lytte til mine ønsker og kommer med gode løsninger til hvad jeg kan gøre får at nå mine mål.

- Sun-Hair
Bedømt d. 08/10/2015

En kæmpe hjælp i en travl hverdag

Gennemført kompetent og en vigtig medspiller i driften af vores forretning.

- JP Gulvservice Aps
Bedømt d. 07/10/2015

Det findes ikke bedre.

Altid gode med input og sparring på det regnskabsmæssige. Eksekverer som aftalt og altid til tiden. Kan varmt anbefales til andre.

- Agreement Consulting ApS
Bedømt d. 05/10/2015

Professionel, loyal og medmenneskelig

Jeg har benyttet mig af Proceskonsulenterne i flere år og kun haft gode oplevelser. De er professionelle, lytter, giver gode råd, ringer altid tilbage og selv i denne verden, der mest handler om tal, er der stor medmenneskelighed at føle. Jeg vil aldrig skifte til anden økonomisk rådgiver! Udover at føle mig rigtig godt behandlet, laver de også altid deres arbejde til en rigtig fair pris.
Kan kun give min varmeste anbefalinger!
Tina Vestergaard

- Tinse v/ Tina Vestergaard
Bedømt d. 16/09/2015

Super god

Altid hurtig til at hjælpe når man står med et problem.
Er super glad for vores samarbejde, så vi kan koncentrere os om det vi er gode til.

Vi giver Proces Konsulenterne vores bedste anbefalinger.

- Bageren i Svanestræde
Bedømt d. 15/09/2015

Slipper for alt papir arbejde.

Kan varmt anbefalede , når man ringer med spørgsmål er der altid hjælp at hente. God rådgivning samt service.
Det eneste rigtige er at bruge Proces Konsulenterne.

- P.B.nordic
Bedømt d. 13/09/2015

Nem og hurtig rådgivning

Da jeg startede mit eget firma, anede jeg intet om det økonomiske aspekt af det. Jeg fik anbefalet Proces Konsulenterne, blev kunde med det samme, og jeg havde ikke kunne køre mit firma så godt, uden dem. De har hjulpet mig med alt, hvad jeg har haft brug for, og forklaret tingene på en måde, så jeg forstår dem. Jeg anbefaler Proces Konsulenterne varmt videre til andre.

- LashesbyLBN
Bedømt d. 10/09/2015

Fantastisk at slippe for papirarbejde og bekymringer!

Som håndværker er det rart, ikke at skulle spekulere over det administrative. Jeg føler mig i trykke hænder, når jeg overlader Proces Konsulenterne at klare bogføring, momsangivelse mv., og nyder at jeg kan koncentrere mig om mit håndværk.

- Lyndby Glarmester Efterfølger
Bedømt d. 08/09/2015

Den er rigtig god .

De gør et rigtig godt arbejde.
Ringer til en med det samme når der er noget.
Og anbefaler dem til alle.
Da de gør et godt arbejde

- CC Byg
Bedømt d. 05/09/2015

Hurtig og kompetent service

Proces Konsulenterne er meget kompetente og hurtige i den daglige sparring, hvor de altid kommer med et brugbart svar.
Samtidig oplever vi dem som proaktive og de kommer med anbefalinger ud fra netop vores forretning.

Alt i alt ser vi dem som en meget dygtig samarbejdspartner og ikke som en en leverandør.

- Smartpage A/S
Bedømt d. 05/09/2015

Positivitet, imødekommenhed og kompetent sparring

Vi har haft den store glæde at samarbejde med Proces Konsulenterne i snart 10 år og dialogen har været en vigtig faktor for os, der agerer i en turbulent verden.
Samarbejdet har hele vejen igennem været en fantastisk oplevelse, idet der altid er smil på læben og masser af imødekommenhed.
Velvilligheden og kompetencerne til at løse alle opgaver er stor.
Arbejdet udføres som aftalt og alle deadline overholdes. Det er trygt og godt at vide, at der bliver taget godt hånd om det arbejde, vi tillidsfuldt lægger i hænderne på Proces Konsulenterne, for så kan vi trygt koncentrere os om vores arbejde.
Det er derfor med største fornøjelse, at vi medgiver Proces Konsulenterne de varmeste anbefalinger.

- Cooray Transport
Bedømt d. 02/09/2015

Top professionel virksomhed med mennesket og virksomheden i fokus!

Siden jeg startede min virksomhed for tre år siden, har Proces Konsulenterne været en vigtig samarbejdspartner for mig og min virksomhed. Det er ikke altid nemt at holde rede i alle de økonomiske aspekter i at drive en virksomhed, men Proces Konsulenterne har fra starten vejledt mig, så jeg altid er 100% tryg omkring min virksomheds økonomi.
Ikke bare, er Proces Konsulenterne helt enormt dygtige til det de laver, de er også hjertevarme, glade og imødekommende mennesker, som jeg glæder mig over fortsat at skulle arbejde sammen med.
Proces Konsulenterne får min varmeste anbefaling.

- Jacob Højte -Højtes ES
Bedømt d. 01/09/2015

Varm, menneskelig og kompetente

Virksomheden er en sjældenhed i dagens erhvervsliv. De har udover forstand på det de lover, også det menneskelige aspekt med ind over. De forstår lynhurtigt hvad det drejer sig om, og jeg sidder med fornemmelsen af, at møde nogle gode kollega, der vil mig det bedste.

- Hans Andersen
Bedømt d. 31/08/2015

Aftaler overholdes og opgaver løses toprofessionelt

Proces Konsulenterne har gennem 14 år varetaget al bogføring og lønkørsler i mit firma, og den opgave er løst topprofessionelt gennem alle årene. Det giver ro og mentalt overskud at vide, at man altid kan stole på, at der bliver taget godt hånd om opgaverne, og at aftaler og deadlines overholdes.
I 2009 blev min virksomhed ramt af finanskrisen, og vi var igennem nogle hårde år, hvor der måtte omprioriteres og nytænkes. I denne proces trådte Tina Sørensen til som sparringspartner, hvilket var medvirkende til, at vi landede på begge ben, så mit firma i dag (igen) giver overskud og vokser.
Tina Sørensen er som menneske positiv, glad og humørfyldt og en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg kan på det varmeste anbefale Proces Konsulenterne.

- Nikolas Gough, NG Intermedia ApS
Bedømt d. 31/08/2015

Bogføring til tiden, i et godt og gennemskueligt samarbejde.

Proces Konsulenterne bistår mig med bogføring af min drift, indberetning af moms samt årsafslutning. Derudover får jeg løbende feedback på årets resultat, samt råd om hvordan jeg skal agere fremadrettet. Jeg er meget tilfreds, og vil anbefale Proces Konsulenterne til alle som har behov for hjælp til deres papirarbejde, som samtidig synes det kan være vanskeligt at gennemskue hvad man får for sine penge.

- Frisør Piló
Bedømt d. 31/08/2015

En kæmpe hjælp og en altid løsningsorienteret indsats!

Jeg har samarbejdet med Proces Konsulenterne siden år 2000.
Det har været en rigtig god hjælp for mig, at jeg aldrig selv har skullet spekulere på indberetninger til det offentlige, lønninger, årsafslutninger og udarbejdelsen af arbejdspladsvurderinger.
Der er meget at nå i en travl hverdag, så det har været en uvurderlig støtte at vide, at vi altid har haft godt styr på tallene og har kunnet handle ud fra det.

- Jan Nielsen
Bedømt d. 31/08/2015

Helt igennem tilfreds

Vi har samarbejdet med Proces Konsulenterne i 13 år og det har været et vigtigt samarbejde for vores virksomhed.
Der har altid været en god og forståelig dialog, så vi har kunnet træffe de rigtige beslutninger undervejs.

- Jan Petersen
Bedømt d. 31/08/2015