Professionel Xpertise - Regnskab Frederiksberg C
Ageras rating star
4.43 / 5 stars 4 reviews
Professionel Xpertise - Regnskab Frederiksberg C
Ageras rating star
4.43 / 5 stars 4 reviews

Information

Professionel Xpertise - Regnskab.

Jeg beskæftiger mig med bogføring, administrations- og regnskabsassistance. Herunder forståes momsregnskab, lønservice, fakturering, afstemninger - alt inden for daglig bogføring.

Jeg er ikke Revisor og beskæftiger mig ikke med skatterådgivning. Hvis ikke I som virksomhed har en Revisor i forvejen har jeg samarbejdspartnere I kan indgå i samarbejde med. Jeg indgår gerne i et samarbejde med virksomhedens Revisor, så virksomhedens regnskab bliver helt som det skal være.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.43 / 5 stars 4 reviews
Birte Kristensen for 9 år siden
Samarbejdet med PX-Tegnskab (Emmelli Horn) er nu etableret og meget velfungerende. Alle opgaver inklusive forventelige startvanskeligheder blev løst hurtigt og professioneltog alle aftaler og aftalte tidsfrister overholdes. Udover det arbejdsmæssige mester Emmelli ligeledes den fine balance mellem at skulle udføre arbejdet og samtidigt etablere et godt kollegialt forhold en kunde. Specielt fortjener det "5 stjerner" den måde Emmelli håndterede en startvanskelighed med en noget nedladende og lettere chikarende holdning hos vores revisor. Man er i rigtig gode hænder som kunde hos PX-Regnskab.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden