PROFF MANAGEMENT ApS Greve
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
PROFF MANAGEMENT ApS Greve
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Proff Managements stifter, Tommy Jerichau Larsen, har gennem tiden beskæftiget sig med forskellige områder på arbejdsmarkedet. Med 5 års erfaring som controller, 9 års erfaring som revisor og 7 års erfaring som økonomi- og HR chef, har han i dag den bedst tænkelige baggrund til at vejlede netop indenfor de 3 felter strategisk-, økonomisk- og HR ledelse.

Tommy har desuden en bred uddannelsesmæssig baggrund, som både dækker over ledelse og samarbejde, skatteret, virksomhedsorganisation og meget andet. Han har derudover siddet i forskellige bestyrelser.

Med start i 2010 har projektet Proff Managements mission altid været, at skabe bedre konkurrenceevne for vores kunder. Vi arbejder ud fra den teori, at ingen virksomheder er ens. Der er altid en fortid, en nutid, et fremtidsmål og andre faktorer, som spiller ind. Vi er altid klar til at møde din virksomhed, hvor I er nu og finde frem til den bedste løsning, hvad end det handler om strategi, økonomi, eller HR. Fælles for enhver virksomhed mener vi dog er, at medarbejderne er den vigtigste ressource, da det jo netop er dem, deres motivation og indsats, som driver den.

Proff Management mener, at virksomheder gennem professionel ledelse, udvikling af medarbejdere og fokus på mål, kan skabe det bedste udgangspunkt for vækst.

Proff Management mener, at en generel åbenhed omkring virksomhedens nuværende situation og en klart formidlet målsætning for fremtiden, er det bedste udgangspunkt for en fokuseret udvikling og vækst i virksomheden.

For at opnå succes med din virksomhed, mener vi, at der er 3 forhold, som skal gå op i en højere enhed.

Et godt, kvalitetssikret produkt. Hvad end produktet er fysisk eller en ydelse, er det altafgørende at din virksomhed kan levere, hvad I lover.

Markedsførings- og salgspersoner, som kan formidle om og sælge det givne produkt. Disse er virksomhedens ambassadører udadtil og det er derfor vigtigt, at de kender både kunderne og produktet godt, således at de kan lave det bedst mulige match.

Virksomheden skal styres. Der er tale om den del af virksomheden, som ikke har med produktet og salget at gøre, men derimod administration. Det er her HR, økonomi, processer og systemer kommer ind i billedet. Det er her der skabes overblik.

Proff Management er altid forretningsorienteret i tilgangen til vores kunders virksomheder, hvilket skaber god sammenhængskraft, vækst og overblik for vores kunder.

Proff Management styrker hovedsageligt de interne forhold, får den interne administration og kommunikationen i virksomheden til at køre optimalt. Vi synliggører strategier og målsætninger for alle medarbejdere, for at sikre, at de løber i samme retning som virksomheden. Vi optimerer samspillet mellem den enkelte medarbejder og det job som udføres, for at optimere arbejdsindsatsen og indsamler, analyserer og rapporterer resultaterne af de gennemførte indsatser.
Dansk

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden