prOOptimize Odder
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
prOOptimize Odder
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Udfører Digital økonomistyring, Proces optimering, Professionel rådgivning og en kundeservice i top. Hjælper meget gerne nye, som ældre virksomheder. Enten med at komme godt fra start ELLER finde ud af om vanerne kan skiftes ud til bedre/smartere løsninger med færre manuelle processer.
Dansk , English
Bogholder

Om

Personligt citat

Hør det, forstå det eller lær det
Hør kunden, forstå kunden eller lær kunden (at kende)

Hvorfor vælger kunder Jer?

Skaber tillid personligt og professionelt/fagligt og socialt og sætter mig ind i kundens udfordringer og opgaver og løser dem med respekt for kundens ønsker.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Være til rådighed og have stort kundekendskab

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Tør at stille spørgsmål og tilbyder rådgivning til digitalisering, automatisering eller blive udøvende på flere opgaver for at komme i mål. Give tips og tricks til nuværende situation og/eller til fremtiden uanset hvor lille eller stor den pågældende opgave eller kunden er.

Certificeringer

Bogholder
E-conomic-ekspert
Billy-ekspert
Dinero-ekspert
Uniconta-ekspert
C5-ekspert
Ansvarsforsikring

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Dan for 1 år siden
Siden jeg valgte Trine, har jeg både fået spidskompetencer indenfor bogholderi, hun er enormt struktureret, og med et varmt og stort hjerte! Jeg har flere gange bede om at ting lige skulle tilpasses mine behov, og der bliver rykket utrolig professionelt på alt. Derudover følger hun op på mig, så jeg slipper for at følge op på hende. Og prisen er samtidig favorable. Topkarakter herfra.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden