Prospea Regnskab v/Ida Lautrup Skødstrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Prospea Regnskab v/Ida Lautrup Skødstrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Målsætningen er at udføre et godt og service minded stykke arbejde til konkurrence dygtige priser samt ude god rådgivning. Der praktikeres punktlighed, seriøsitet og arbejde af høj kvalitet. Det betyder at aftaler og tidsfrister overholdes. Det giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed, og ikke bruge unødvendige ressourcer på regnskab og bogholderi. Prospea Regnskab kan udføre arbejdet i din virksomhed, eller bilag kan afleveres til Prospea Regnskab.

BOGHOLDERI

BOGHOLDERI, LØN OG MÅNEDSBALANCER

Debitor, kreditor og finansbogholderi udføres, så bogholderiet er afstemt og ajourført hele tiden.

Der tilbydes lønadministration, som køres via online lønsystemer i Danmark.

De bogholderimæssige opgaver er fakturering af varer og ydelser, rykke for betaling hos kunder, bogføre ind- og udbetalinger, kreditorstyring, udarbejdelse af moms og meget mere.

Bruges der revisor til årsregnskabet, så kan Prospea Regnskab klargøre alt materiale i høj kvalitet til revisoren, så revisor regningen minimeres.

ØKONOMISTYRING

DE FLESTE VIRKSOMHEDER KAN FÅ GLÆDE AF ET FORBEDRET ØKONOMISK OVERBLIK, HVAD MED DIN?

Er der behov for at få opstillet månedsregnskaber eller kvartalsregnskaber, laves det således, at virksomheden får den information, der er brug for.

Budgetter og budgetopfølgning tilpasset virksomheden kan opstilles.

Prospea Regnskab lytter til, hvad der er af ønsker til budgetter, rapporter mm., og designer det, så det lige netop passer hertil.

Det vigtigste er, at regnskabsrapporteringen er tilpasset virksomheden, så der skabes et godt overblik over økonomien, og de økonomiske udfordringer herved.

ADMINISTRATION

ALLE FORRETNINGER HAR FORSKELLIGE BEHOV

Virksomheder har forskellige behov, og der kan være opgaver, som ikke er nævnt her, men der er behov for at få løst. Prospea Regnskab kan understøtte løsning af mange disse opgaver, og dermed få den optimale løsning for virksomheden.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden