4.25 / 1 bedømmelser

Råd til Advokat

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Råd til Advokat kan give dig et kvalificeret tilbud.

Råd til Advokat er et samarbejde mellem flere advokater, som har det ønske, at alle skal have råd til at få hjælp, når de møder et juridisk problem. Det betyder, at vi søger at holde priserne nede, sådan at alle kan følge med, uden at det skal gå ud over kvaliteten af den rådgivning, vi yder.

Din advokat skal være dit bindeled til den svære juridiske verden. Vores opgave er, at sætte os ind i din problemstilling og hjælpe dig med at finde den løsning, der er rigtig for dig.

Du finder os i Aabenraa, Fredericia og Roskilde. Kontaktoplysninger er her.

Vi beskæftiger os med de juridiske problemstillinger, som almindelige mennesker kommer ud for i løbet af livet. Du kan se på de følgende sider, hvilke områder, hver enkelt af os arbejder med.

Det her har du ret til, når du kontakter en advokat:

Før advokaten begynder at arbejde for dig, har du krav på at få et ordrebekræftelse, hvoraf du kan se, hvad vi skal gøre for dig, og hvad det koster. Det er ikke altid muligt at give en samlet pris, men du har krav på mindst at få oplyst, hvad advokatens timesats er.

Under sagens behandling skal advokaten løbende orientere dig om, hvor meget tid, der er brugt på sagen, sådan at du hele tiden kan følge med i, hvad advokatens bistand koster dig.Råd til Advokat

Att Michael Gabrielsen Bjerggade 4K
6200 Aabenraa
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Ansvarsforsikring
  • Advokat


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Meget kompetent, venlig og hurtig udførelse

Jeg er enormt tilfreds med Michaels arbejde. Han ringede mig hurtigt op og var meget lydhør over for mine behov. Han kunne svare med fokus på detaljerne på mine spørgsmål og koblede dem til noget man kunne relatere til fra hans praksis.
Efter at jeg havde modtaget min vare opdagede jeg en fejl fra min side. Michael sendte mig en rettelse inden for 4 timer uden beregning.. Enormt god service

- Troels Pernov Hjorth
Bedømt d. 13/07/2015