Ravnsgaard Regnskab Aps Holstebro
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Ravnsgaard Regnskab Aps Holstebro
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Ravnsgaard Regnskab, er en énmandshær, der har kunden i fokus, og som kan hjælpe med alt inden for bogholderi og regnskabsopstilling. Skulle der være brug for administration af ejendomme, eller mangler assistance i dit bogholderi, controllermiljø, eller en til at styre hele din virksomhedsøkonomi, så er jeg din partner hele vejen.

Om

Personligt citat

"It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it." - Warren Buffett

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne vælger os, da vi kan hjælpe med hele regnskabsfunktionen fra start til slut. Hos os har vi en ærlig og afslappet omgangstone, og alle kunder er i fokus.
Vores kunder vælger os derudover, fordi vi kan komme med en nærværende og kompetent rådgivning, som samtidig er til en overkommelig pris.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

At tage telefonen når den ringer, og være ærlig. Kan telefonen ikke svares med det samme, er målsætningen, at få vendt tilbage på alle telefonopkald samme dag.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi kan hjælpe virksomheder med at vækste, ved at automatisere det administrative, således der kan gives en ærlig og kompetent rådgivning og analyse af virksomheden. Derved fremstår virksomheden altid så professionel, og strømlinet som muligt, hvorfor man kan have fokus på, at få nye kunder og øge salget.

Certificeringer

Revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Selvangivelse

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden