Regnskab Midtfyn Broby
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Regnskab Midtfyn Broby
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews

Information

Jeg har 30 års erfaring som regnskabsassistent og speciale i bogføring og regnskab. Med min uddannelse som merkonom i revision og med de 30 år på bagen, er jeg gearet til langt de fleste opgaver, bl.a. momsregnskab, løn, bogføring, fakturering og afstemning. Så overlad gerne papirarbejdet til mig, så du kan fokusere på det du er specialist i, nemlig at drive din kerneforretning.

Jeg tilbyder hjælp til regnskab og andre administrative opgaver, således at du kan fokusere på det du er god til. Jeg sparer dig for dyre revisortimer i arbejdet med årsregnskabet, og kan samtidig samarbejde med det revisionsfirma du i forvejen bruger. Jeg kan hjælpe dig, hvad enten du driver detailbutik, servicevirksomhed eller forening, er fra landbrugs/gartneri-, håndværkerbranchen eller en helt femte branche. Jeg tilbyder dig 30 års erfaring med alle former for bogførings- og regnskabsopgaver.

Jeg har erfaring med flere forskellige bogføringsprogrammer, såsom Navision, WinFinans, SummaSummarum, E-Conomic og Billy.
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Marlene Madsen for 7 år siden
Indtil nu ok

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden