4.40 / 2 bedømmelser

Regnskabs Assistenten

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Er du i tvivl om det du har lavet er korrekt? Håber du inderligt på at skat ikke kigger forbi og roder dine bilag og bogføringen igennem for at finde fejl? Bruger du dine egne timer på at sidde og bogføre? – den tid som du kunne bruge på at sælge, udvikle eller være sammen med din familie på? Er du sikker på at du får de rigtige fradrag, og trækker alt det fra som du må?? Hvad koster det dig egentligt at lave din egen moms? Prøv og regn lidt på hvad det i bund og grund koster dig at bruge din egen tid på at bogføre og lave din moms indberetning til SKAT. Jeg har en fast timepris - som meget ofte ligger under den gennemsnitlige selvstændiges timepris. Derfor vil det meget ofte - meget hurtigt kunne betale sig ikke at lave bogføringen og regnskabet selv. Derudover undgår du de mange typiske fejl mange selvstændige begår i forbindelse med bogføringen.Regnskabs Assistenten

Haderslevvej 6
6510 Gram

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Suverænt samarbejde

Gitte er sådan en behagelig person, og hun er altid god til at spørge ind, og finde de fradrag jeg ikke vidste jeg kunne få.
I de 4 år jeg har brugt hende, får jeg fornemmelsen af, at hun tjener sin løn hjem igen.
Der er altid orden i tingene, og alt bliver indberettet rettidigt. På det personlige plan er hun virkelig rar og man føler sig værdsat som kunde.
Jeg kan kun anbefale Gitte.

- Rikke Lindegaard, Luriel
Bedømt d. 29/08/2016

Gitte er uundværlig for min forretning.

Mødte Gitte for 5-6 år. Det spillede fra dag 1 af. Imødekommende og god til sætte sig ind i ens problemstillinger, så hun bedre kan rådgive korrekt og med et fremadrettet perspektiv.
Virkelig kompetent, hvilket er årsagen til jeg stadig benytter hende. Hun svarer altid hurtigt og præcist og i et sprog meningmand kan forstå.

- Bach Foods
Bedømt d. 19/08/2016