Regnskabskontoret Løve Rødekro
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Regnskabskontoret Løve Rødekro
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews

Information

Vi er et lille kontor i Rødekro, som beskæftiger os med bogholderi, selvangivelser, skat og regnskaber.

Vi er ikke i stand til at give en påtegning på et selskabs-regnskab, men vi er i stand til at stille det op, sørge for at tallene passer og indberette det til Erhvervsstyrelsen.

Vi er altid i godt humør og vi ser naturligvis frem til at hører fra dig :)
Dansk , English

Om

Personligt citat

En aftale er en aftale og en dag er ikke slut får kl 08.00 dagen efter.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne er ofte ikke i tvivl om deres valg, da kommunikationen kører problemfrit. Det er kommunikation i øjenhøjde. For mange unge iværksættere er det også rart at kunne tale med et ungt team og netop fordi, at i er et ungt team, så er vi heller ikke bange for at prøve nye teknologier eller komme med forslag til forbedringer af kundernes interne systemer, som ikke nødvendigvis er en del af den efterspurgte løsning.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

At man overholder alle sine aftale og at man altid er kontaktbar. Det samme forventer vi naturligvis af vores kunder.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Sandheden er at det kun er kunderne selv, som er i stand til at drive deres forretning. Vi agere kun back-office. Det vil sige, at vi kan hjælpe vores kunder ud af eventuelle økonomiske eller juridiske vandskeligheder, som du har bevæget sig ind i og vi kan sørge for, at bogholderi og årsrapport ikke er ord som får det til at løbe koldt ned af ryggen.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af CEREDA
Dinero-ekspert
Revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Kim Langholz for 6 år siden
Mine første to tilbud var fra "ældre revisorer" der talte upersonligt og bestemt til mig. Jeg følte mig ikke forstået af dem og deres pris var ikke baseret på min opgave, men på, hvad de kunne se jeg var villig til at betale udfra Ageras's beskrivelse af min opgave. Mads fra regnskabskontoret var helt modsat. Ung, venlig, ekstrem imødegående og forstående. Han forstod mine udfordringer, han spurgte ind til min virksomhed og talte til mig i et sprog jeg kunne forstå. Hans pris var heller ikke sat ved at stikke en finger i vejret, men baseret på det antal timer han mente opgaven ville tage - Hvilket var under det halve af, hvad de andre ville have. Jeg satte et møde op med Mads og hyrede ham til opgaven - Nu, hvor den er løst, kan jeg sige at jeg er fuldt tilfreds med Mads. Han var hurtig, leverede mere end lovet og satte mig også ind i nogle ting, som tidligere revisorer ikke havde gjort. Jeg kommer helt sikkert til at arbejde sammen med Mads igen.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden