RegnskabsPro Søborg
Ageras rating star
4.38 / 5 stars 5 reviews
RegnskabsPro Søborg
Ageras rating star
4.38 / 5 stars 5 reviews

Information

Vi er et lille revisionskontor med speciale i bogholderi og regnskab til små- og mellemstore virksomheder.
Vi tilbyder alt fra outsourcing af regnskab og administration til leje af interrimsmedarbejder på alt fra bogholder til CFO niveau. Vi er for virksomheder, der ønsker at outsource bogføring, bilagstyring & rapportering.
Vi er for enkeltmandsvirksomheder, der selv bogfører, men ønsker gennemgang af bogføring og udarbejdelse af årsregnskab.
Dansk , Svenska , English , Norsk nynorsk
Bogholder

Om

Personligt citat

Jeg har altid sat en ære i at optimere regnskabsprocesser, fordi jeg har set hvor kraftigt det kan påvirke virksomheders top- og bundlinje, at er både er styr på økonomien og at overblikket hurtigt kan dannes.

Hvorfor vælger kunder Jer?


Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert
Bogholder
Revisor

Tjenester

Selvangivelse
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Rådgivning
Årsregnskab
Bogføring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.38 / 5 stars 5 reviews
Majbrit Villadsen for 3 år siden
Vi indledte samarbejde i april 2018, og Zara har lavet 2 årsregnskaber, som jeg i det store og hele har været tilfreds med, på nær en mindre detalje om en post som er blevet fejl-bogført og endnu ikke er rettet i regnskabet (per dec 2019), samt efterposteringer på moms, som ikke blev lavet, som hun havde sagt hun ville. Prisen for regnskabet blev mindre end det aftalte, da det ikke var så omfattende som hun havde regnet med, hvilket jeg, som mindre enkeltmandsvirksomhed, blev glad for. De gange jeg har mødt hende, har hun været sød og venlig. Det har dog ikke været muligt at få kontakt med hende siden april 2019, hverken på mail eller telefon, trods mange forsøg, ej heller har hun officielt opsagt vores samarbejdsaftale.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden