Repenso V ApS Skanderborg
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Repenso V ApS Skanderborg
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Repenso er stiftet af 3 revisorkollegaer i 2017 der valgte at bryde ud af en større revisionsvirksomhed og starte op for sig selv, i et ønske om at gøre en forskel for de små og mellemstore virksomheder. I Repenso bestræber vi os på, at fastholde de klassiske dyder inden for bogholderi og økonomistyring, hvor troværdighed og forståelse for kundens forretning er i højsædet. Disse dyder kombinerer vi med anvendelse af de nyeste og smarteste IT programmer til at skræddersy de bedste løsninger hos vores kunder.

Vi vil være den foretrukne rådgiver hos alle vi samarbejder med, og det opnår vi ved hele tiden at være relevante og hjælpe vores kunder til at flytte deres virksomhed.

På vores kontor i Skanderborg betjener vi primært kunder i Aarhus og Østjylland, men hjælper også vores søsterkontorer i Køge og i Grønland. Vi er et lille team bestående af:
Jesper der er kontorleder og primært beskæftiger sig med konvertering af IT systemer, konsulentydelser inden for regnskabsområdet samt salg og ledelse af kontoret.
Liane som er vores erfarne bogholder og dermed varetager alle de opgaver der ligger inden for daglig administration, bogføring, afstemning og rapportering på forskellige kunder ude og hjemme.
Cecilia der er vores alkmuligtvinde som kan lave hjemmesider, grafisk arbejde, bogholderi og mange andre anvendelige ting.

Vores primære fokus til opgaverne er at vi ønsker at være lokale og relevante for vores kunder, samtidig med at vi tilbyder moderne digitale løsninger. Vores ydelser er blandt andet:

- Outsourcing af bogholderiet
- Assistance med digitalisering af bilagshåndteringen
- Konsulentassistance inden for økonomi og regnskab
- Udlejning af interim medarbejder på bogholder, controller eller regnskabschefniveau
- Konsulentassistance inden for projektledelse på IT-økonomi projekter
- Konvertering af økonomisystemer, herunder med særlige kompetencer inden for Uniconta.

Vi består foruden vores kontor i Skanderborg, af kontorer i Køge og på Grønland. Vi interesserer og engagerer os i de nærområder hvor vi opererer og det er også her vi primært ønsker at finde vores kunder så vi kan være til stede og relevante for dem. Til sammen er vi næsten 20 medarbejdere, hvilket giver os et stort erfaringsgrundlag og netværk samt mulighed for at byde ind med yderligere kompetencer end dem vi har til rådighed på kontoret i Skanderborg, når det skulle være nødevendigt.
Dansk , English

Om

Personligt citat

Repenso er latin for "det betaler sig". Vi vil altid kunne levere en løsning som betaler sig hjem, hvad enten det er på konsulentbasis eller som outsourcing løsning.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne vælger os primært på grund af personlige referencer fra andre kunder. Vores kunder anbefaler os på grund af vores tilgang til opgaverne, hvor vi vægter den tætte relation, og forståelse af kundens virksomhed højt - samtidig med at vi har en digital tilgang til opgaveløsningen.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi betragter det som fantastisk kundeservice når vi kan levere det som kunden efterspørger,men samtidig bidrager med noget som kunden ikke havde forventet- noget som bringer kundens virksomhed videre!

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi kan ikke fortælle kunden hvordan de bedst driver virksomhed inden for deres felt, men vi kan hjælpe dem til at vækste, fordi vi kan byde ind med den løsning der hjælper kunden her og nu, men også hjælpe kunden med at optimere forretningen således den kan tage det næste skridt.

Tjenester

Rådgivning
Bogføring
Selvangivelse
Årsregnskab
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Philip for 4 år siden
Meget kompetent og behagelig service fra Repenso. Stor viden og professionalisme i håndteringen af regnskab, budgetter mv. Desuden gode til sparring og vejledning inden for alle økonomiske aspekter.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden