Revi Nord A/S,Pandrup Afd. Pandrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Revi Nord A/S,Pandrup Afd. Pandrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Revi Nord A/S er et registreret revisionsselskab med afdelinger i Hjallerup og Pandrup. Vi beskæftiger os primært med små og mellemstore virksomheder, der også er vor målgruppe. Her udfører vi regnskabsmæssig assistance, revision, økonomisk rådgivning, budgetudarbejdelse, årsregnskab og skattemæssig assistance. Vi kan også tilbyde en speciel erhvervsservice hos vore kunder eller via dataoverførsel. Vi har fastlagt vores målgruppe ud fra den kapacitet vi kan rumme og samtidig er vi i stand til at yde en service og et prisniveau hvor vi er særdeles konkurrencedygtige.

Vi søger endvidere at specialisere os indenfor forskellige fagområder, således at vi med fornuftige resourser, kan tilbyde den optimale service til den rigtige pris.

Endvidere er det os meget magtpåliggende at tilrettelægge vor rådgivning således at vore kunder til enhver tid vil kunne henvende sig til vore kontorer, uden at tænke “hvad koster det”, da vi mener at jo mere information vi får – jo bedre rådgivning. Derfor vil vi typisk ikke tage noget for telefonisk rådgivning, hvilket ellers er meget almindeligt indenfor branchen

Vores virksomhed bærer i det hele taget præg af et ønske om at få en særdeles god dialog med vore kunder uanset hvilke problemer der måtte melde sig.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Dinero-ekspert
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden