Reviboe Veksø Sjælland
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Reviboe Veksø Sjælland
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er jo et lille firma som lægger vægt på at mødes med kunderne, og få en god dialog igang. Det er meget nemmere at få det til at fungerer, hvis man mødes et par gang om året, og ser hinanden i øjene.
Dansk
Revisor

Om

Personligt citat

Jeg syntes, at jeg er ret god til at møde folk som de er. Man skal ikke være så sart, og man bliver nemt til snæversynet hvis man kun gider være sammen med mennesker som ligner en selv. I min optik er det meget mere interessant at være sammen med så mange forskellige slags mennersker om muligt. Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad folk beskæftigere sig med, det er meget mere interessant hvem man er inden i.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Jeg tror det er fordi at vi er et lille firma, men med stor kontakt med vores klienter.
Vi er vant til at have god kontakt, og økonomisk rådgivning. Både virksomhedsmæssigt, men også privat økonomien kan vi give en gennemgang, hvis kunden selv ønsker det.
Jeg mener det er vigtigt, at man byder ind med denne rådgivning, især hvis man oplever at kunden har økonomiske udfordringer. Det kan være f.eks for stort privatforbrug i forhold til omsætninge

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

At man er nærværende, og service minded. At man er til at få fat i og forsøger at være tilgængelig i så stor udstrækning som muligt. Det kan være at man også tager telefonen om aftenen og i weekenderne.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

En af de ting som jeg altid ser på er bruttoavancen. Det er meget fint med en stor omsætning, men hvis man ikke tjener penge, så ricikerer man at omsætte sig selv til døde.
Eksemple: Restaurant med stor omsætning, men en stor del af omsætningen kommer fra Just Eat og Hungry. De tager en god del af bruttoavancen. Så er der pludselig ikke tilstrækkelig overskud til at dække f.eks. lønninger, husleje, el etc.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert
Navision-ekspert
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
E-conomic-ekspert
C5-ekspert
Bogholder
Revisor
VSO/kapitalafkastordning
Aktier/Obligationer
Udenlandsformue
Forældrekøb

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Skatterådgivning
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden