Revicor Aalborg SV
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Revicor Aalborg SV
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vores mål er at skabe værdi for kunden. Det gør vi ved at have medarbejdere med kompentencer og dybdegående viden indenfor skattemæssige, regnskabsmæssige forhold.

Vores kerneydelser er revision regnskab og skat, herunder også skatteopgørelse og skatteregnskaber. Vi leverer ikke blot et produkt der opfylder lovgivningen og regnskabsstandarder. Vi tilstræber os at levere informative produkter, der skaber værdi for kunden og som er tilpasset kundens størrelse og branche.

Mangeårig erfaring og ekspertise inden for rådgivning, gør os i stand til at hjælpe vore kunder i situationer hvor virksomheder skal afhændes eller der skal ske et planlagt generationsskifte, eller hvis virksomheden bliver en del af moms eller skattesager. Det er det nære forhold til kunden der i disse situationer skaber værdi for kunden og hjælper os til at hjælpe kunden med de rette beslutninger.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af FSR
Dinero-ekspert
Registreret Revisor
Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden