Revision København, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab Frederiksberg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Revision København, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab Frederiksberg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Navnet Revision København, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab VBR, udtrykker kvalitet, professionalisme samt et prisdygtigt produkt.​Vi har en bred trup af professionelle revisorer, der alle er klar til at stille op, når din virksomhed skal have en kvalitetsbevidst og personlig rådgivning. Vore erfaringer spænder indenfor mange områder og kan derfor håndtere både små virksomheder og større virksomheder. Vores kundesegment er blandet, men er fortrinsvis placeret i de små- og mellemstore virksomheder.​Vi stræber mod, at alle kunder, stor som lille, modtager den for os afgørende personlige kvalitetsbevidste rådgivning.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Phimach Holding for 8 år siden
Jeg henvendte mig til Ageras, da jeg igennem længerer tid havde utilfreds med min tidligere løsning. Jeg følte ikke, at der var gennemsigtighed mellem ydelse og pris hos min tidligere revisor, men det er der nu! Revision København var til vores møde meget velforberedte og jeg kunne hurtigt fornemme, at de oprigtigt gerne ville samarbejde med mig. De har styr på reglerne og kan samtidig give mig en brugbar rådgivning, som jeg tidligere heller ikke har oplevet. Jeg vil både anbefale Revision København til min familie og venner, men naturligvis også til andre bevidste virksomheds ejere.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden