Revision og Rådgivningsgruppen Registreret Revisionspartnerselskab - Frederiksberg Frederiksberg C
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Revision og Rådgivningsgruppen Registreret Revisionspartnerselskab - Frederiksberg Frederiksberg C
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

RR Gruppen, som vi bliver kaldt til daglig, er eksperter i små og mellemstore virksomheder med særlige kompetencer inden for virksomhedsskatteordningen, andelsboligforeninger, opholdssteder, mindre fonde og foreninger samt forsyningsvirksomheder.

Men revision og regnskaber står ikke alene – for os er rådgivningsdelen særlig vigtig – og det er ikke et spørgsmål om vores økonomi, men din økonomi som kunde. God rådgivning skaber værdi, uanset om det er skatteplanlægning, optimering af virksomhedens drift, assistance i forbindelse med køb eller salg af virksomheden eller planlægning et generationsskifte.

Vi har i dag erfaring og kompetence indenfor allround rådgivning af små og store virksomheder, og rådgivningsdelen er en integreret del af vores hverdag, hvor du som kunde gerne skulle opleve en forskel.

Rækker vores egne kompetencer ikke, har vi et godt samarbejde med en række eksterne specialister, som sikrer at der altid bliver leveret rådgivning af høj kvalitet.

RR gruppen er meget bevist om, at det ikke altid er størrelsen på virksomheden, der gør forskellen, men at alle kompetencer indenfor faget er tilgængelige og at medarbejderne er engagerede i jer som kunder. Vores første prioritet er derfor at bruge kræfterne på at holde et højt fagligt niveau, og at hele teamet bevarer arbejdsglæden og engagement. Derfor bliver alle medarbejdere sendt på efteruddannelse mindst to-tre dage hver år alt efter behov og den enkeltes ønsker, ligesom deres velbefindende i det daglige lægger os på sinde.

Det er altid mennesket, der levendegør, hvad der er muligt indenfor et fag og RR Gruppens satser stærkt på hele tiden at styrke alle de kompetencer, der gør hele forskellen for kunden. Og som revisor er det en skøn fornemmelse, når man kan pege på løsninger, der kan skabe den bedst tænkelige løsning for kunden.
Dansk
Fremragende score
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af FSR
Registreret Revisor
Dinero-ekspert
Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Finance Improvement for 8 år siden
Hurtig og præcis rådgivning. Altid imødekommende. Kan varmt anbefales som revisor til din virksomhed.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden