Revisionsfirmaet Højmose IVS Hvidovre
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Revisionsfirmaet Højmose IVS Hvidovre
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi reviderer årsregnskaber og andre regnskaber og vi yder regnskabsmæssig assistance i forbindelse med opstilling og opgørelse af regnskaber.

Herudover rådgiver vi og yder assistance indenfor tilgrænsede områder, såsom regnskabsvæsen, administrative systemer, budgetlægning, prospekter, finansiering, beskatning og økonomisk styring.

Revision

Vi kan revidere små og mellemstore aktie- og anpartsselskaber i henhold til årsregnskabsloven og vi kan revidere enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber og offentlige institutioner m.m.

Årsregnskab

Vi kan assistere virksomheder, der selv bogfører, med at udarbejde årsregnskaber. For virksomheder uden egen bogføring kan vi tilbyde bogføringsassistance.

Rådgivning

Vi kan rådgive om f.eks. moms, skat, virksomhedsstart m.m.

Budget

Vi kan tilbyde assistance i forbindelse med udarbejdelse af budgetter. Har virksomheden allerede udarbejdet budgettet kan vi tilbyde at gennemgå budgettet og give det en påtegning til f.eks. banken, hvis vi anser budgettet for at være i orden.

Finansiering

Vi kan også rådgive virksomheder, der ønsker at få et projekt finansieret. Det kan naturligt ske i forbindelse med et budget eller som et selvstændigt led, hvor virksomheden overvejer, hvilken finansieringsform, der i den aktuelle situation ville være den bedste.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Registreret Revisor
Ansvarsforsikring
Medlem af FSR
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden