Revisionsfirmaet N. K. Mortensen A/S Glostrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Revisionsfirmaet N. K. Mortensen A/S Glostrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Revisionsfirmaet N. K. Mortensen A/S er en revisionsvirksomhed centralt placeret i Glostrup (stor hvid villa overfor Glostrup Storcenter).

Vi er medlem af FSR - Danske revisorer og autoriseret hos Erhvervsstyrelsen som godkendt og kontrolleret revisionsvirksomhed. Dette betyder at de faglige kvalifikationer er på et højt niveau og alt vores arbejde er kvalitetskontrolleret efter lovgivningen om autoriserede revisorer.

Vi servicerer i dag kunder der spænder fra enkelsmandsvirksomheder til store virksomheder med 100+ ansatte. Vi har erfaringer indenfor de fleste brancher og erfaring i håndtering af alle virksomhedssformer herunder A/S, ApS, IVS, I/S, P/S, AMBA, SMBA, foreninger, fonde osv., samt omdannelser af personlige virksomhed til selskab, fusioner, spaltninger, generationsskifte, køb/salg af virksomhed, due dilligence osv.

Indenfor revisionsbrancen er der som i alle andre brancher forskel på pris, service og kvalitet. Vores mål er at tilbyde en god personlig service med høj kvalitet til en bæredygtig pris.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Medlem af FSR
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden