Revisionsinstituttet Statsautionseret Revisionsaktie- Selskab Odense SV
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Revisionsinstituttet Statsautionseret Revisionsaktie- Selskab Odense SV
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Profil

Revisionsinstituttet åbnede for første gang dørene i 1920, og er derfor et firma med lange traditioner inden for dansk revision og rådgivning. I dag har vi 59 medarbejdere fordelt på kontorer i 3 byer, hvor vi betjener mere end 1.000 kunder.

Veluddannede, engagerede og motiverede medarbejdere er det bedste grundlag for en dynamisk virksomhed. Denne dynamik bruges på at betjene vore kunder med produkter og ydelser tilpasset deres behov og lovgivningens krav.

Medarbejderne er opdelt i en række mindre grupper, målrettet mod de forskellige kundetyper vi betjener. Herved opbygges en specialviden om de kundetyper, som grupperne betjener, samtidig med en god personlig kontakt med vore kunder.

Vore omdrejningspunkter er viden og service, så vore kunder får den højest mulige kvalitet og værdi af de ydelser, som vi sælger.

Hos os er den menneskelige faktor i centrum. Vore medarbejdere lægger vægt på en tæt og uformel kontakt med kunderne. Herved opnås de bedste resultater af den revision og rådgivning vi tilbyder.

Vore statsautoriserede revisorer og øvrige medarbejdere har det til fælles, at de alle er medejere af Revisionsinstituttet. Det giver entusiasme og et fælles mål om at sikre gode resultater for virksomheden – både økonomiske og faglige. Et mål der går hånd i hånd med at skabe merværdi og gode resultater for vore kunder.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Statsautoriseret Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden