Revisorhuset Hinnerup ApS Hinnerup
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
Revisorhuset Hinnerup ApS Hinnerup
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews

Information

Revisorhuset Hinnerup ApS er et mindre revisionsfirma med fokus på små og mellemstore virksomheder primært i Favrskov Kommune. Vi kan hjælpe med bogføring, årsregnskab, revision, selvangivelser, rådgivning m.v. Vi sætter en ære i at være tæt på kunden og yde rådgivning på baggrund af grundig indsigt i kundens forhold.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
Bjarke Grønberg for 2 år siden
Bjarne har igennem en årrække lavet regnskaber for en andelsboligforening jeg tidligere har boet i. Regnskabet var behæftet med graverende fejl, 3 år i streg hvilket resulterede i en forkert beregnet andelskrone. Dette har betydet, at ifm. handel af andelene, er køberne efterfølgende blevet anklaget for at sælge andelene til for høje priser, med efterfølgende erstatningskrav. Alt samme på grund af graverende fejl i regnskabet. Efterfølgende er der taget kontakt til Bjarne, som vælger at ignorerer alt kontakt. Der forelægger en redegørelse fra Beierholm, der beskriver fejlede der er begået i regnskabet. Så jeg kan kun advarer på det kraftigste mod at benytte Revisorhuset Hinnerup!

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden