Saldo Farum
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Saldo Farum
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Saldo ejes af Jens Laursen, Statsautoriseret revisor i små 30 år, nu med deponeret bestalling.

Det betyder, at du som kunde, får en yderst kvalificeret rådgivning, men til en væsentlig bedre pris, end ved andre statsautoriserede revisorer.

Jeg har igennem min karriere arbejdet med mange forskellige fagområder og virksomhedsbrancher, men altid med den fællesnævner, at det handlede om vækst og optimering af virksomhedernes resultat og likvide beredskab.

Referencelisten tæller også virksomheder med milliardomsætninger, dengang jeg var ejer af et stort revisionskontor. Det kontor er solgt, og i dag er fokus flyttet til hvad jeg personligt ønsker at arbejde med.

Med afsæt i dette, er mine primære kunder i dag således vækstvirksomheder, IT-virksomheder, konsulenter og en bredere vifte af nystartede spændende iværksættere.

Jeg går ikke på kompromis, og jeg vil hellere tale lige ud af posen, og kalde en spade for en spade. Dette vil du se i form af en proaktiv tilgang til den rådgivning jeg giver.

Lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed til, at vækste på dine og markedets vilkår.
Dansk
Statsautoriseret Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden