SCS Regnskab og Erhvervsservice Engesvang
Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews
SCS Regnskab og Erhvervsservice Engesvang
Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews

Information

SCS Bogføring & Erhvervservice er din personlige assistance indenfor regnskab og økonomistyring. Jeg sætter den personlige kontakt først og det er helt centralt, at jeg kender de mennesker jeg samarbejder med. Jeg er nysgerrig på mennesket bag. Derfor er min dør til hjemmet altid åben.

Mit mål er at give dig en personlig service. Det kan lyde klichefyldt, men for mig er ingen kunder ens. Jeg sætter mig grundigt ind i dine forhold, så jeg kan hjælpe dig med at opnå succes.

Jeg startede SCS tilbage i 2011 og her derfor stadig en følelse af at være nystartet. Det betyder at jeg går til hver enkelt sag med ildhu og friske øjne. Dette kombineret med 10 års erhvervserfaring med detail og 6 år indenfor revision gør, at jeg helt sikkert kan opfylde de forventninger, du måtte have til din kommende revisor.

Jeg er forsikret hos HDI Gerling Forsikring igennem F-FB
Dansk
Fremragende score
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af CEREDA

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews
Toke Riis Ebbesen for 8 år siden
SCS leverer ikke blot varen, men er nede på jorden, fleksibel og tilpasser sig de behov der. Simpelthen god service og ekspertisen på plads.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden