S.E. Regnskab Svinninge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
S.E. Regnskab Svinninge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

S.E. Regnskab
v/ Susanne Ehlers
Kirkebakken 2
4520 Svinninge
Tlf. 24 20 63 12
seo@seregnskabservice.dk

Regnskabsmedarbejder efter behov
Det er de færreste mindre virksomheder, der har råd til at lønne en fuldtidsansat bogholder. Ofte har man klaret sig med, at ejeren selv har forsøgt sig. Det bliver stadig vanskeligere, da regler og systemer hele tiden ændres, samtidig med at tidsfrister skærpes, og det offentliges pres på virksomhederne øges. Men fortvivl ikke. Du kan tilknytte en deltidsmedarbejder efter behov, en fagkyndig som arbejder med regnskaber, revisorer og offentlige indberetninger hver eneste dag?

S.E. Regnskab er svaret på udfordringerne. Firmaet er ejet af Susanne Ehlers, som blandt andet er uddannet merkonom i regnskab. Hun har igennem mange år virket som regnskabschef og økonomiansvarlig for små og mellemstore virksomheder, og hun har derfor beskæftiget sig indgående med økonomi og regnskaber i alle dets former. Firmaet blev etableret i 2005 og har siden hjulpet mange fortvivlede virksomhedsejere med at få styr på bogføring, fakturering og regnskabsafstemning i tæt samarbejde med revisoren.

Professionel regnskabshåndværker
Det er enkelt og ligetil at anskaffe denne service til din virksomheds regnskaber. For du skal ikke gennem en masse administrative procedurer, når du vælger denne løsning. Det eneste du skal gøre er at betale fakturaen for det udførte arbejde. Som kunde lejer du en professionel regnskabshåndværker, hvis ydelser er tilpasset din virksomheds behov. Det kunne være en dag om ugen, nogle timer om ugen eller mere varierende, og det er altid din virksomheds behov, der er styrende for samarbejdet.

Det vil frigøre tid til virksomhedsledelse og salg af din virksomheds produkter. Og det mindsker en markant stressfaktor for mange virksomhedsejere, når man ved, at der er styr på bilagene, og overgangen til revisoren forløber gnidningsfrit. Det vil også i det lange løb have en betydning for virksomhedens samlede udgifter til regnskab og revision, da alt bliver overdraget ajourført, afstemt og til tiden. Susanne Ehlers kommer gerne forbi til en indledende aldeles uforpligtende samtale, hvor I sammen kan diskutere virksomhedens behov, og se om der er basis for et samarbejde.

Serviceydelser
S.E. Regnskab er meget fleksibel mht. bogføringssystem. Har virksomheden allerede et, du som ejer er fortrolig med, så bruges dette. Ellers kan Susanne Ehlers med sine lange erfaring rådgive dig om mulige systemer, der vil kunne dække din virksomheds behov. Regnskaber kræver styring, systemer og faste arbejdsgange, ellers er der kaos, som betyder strafrenter, gebyrer og unødigt arbejde. Struktur på bogholderiet og faste rutiner får du med S.E. Regnskab, uanset om det handler om fakturering, bilagssystemer eller styring af ind- og udgående betalinger.
dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden