Sepiola Dragør
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Sepiola Dragør
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Sepiola yder administrativ service, primært til små og mellemstore virksomheder. Mangler du en online freelancer, en midlertidig PA, hjælp til en konkret opgave, bogføringshjælp, sekretærhjælp, sparring til en fundraising idé eller i forhold til administrative opgaver kan Sepiola hjælpe.

Oplever du ofte, at papirarbejdet fylder mere end det burde, at det er svært at finde tid til den samme opgave igen og igen, har du nogle gang opgaver der er så tidskrævende at det er svært at frigøre ressourcerne, at du skal arrangerer en messe, reception eller et møde, eller har du bare svært ved at finde rundt i formelle krav, kontakten til skat, svare på mails eller noget helt 5.?

Er du træt af, at udbyde opgaver på diverse online freelancer sider eller er studentermedhjælpen/praktikanten ikke helt det, der skal til for, at løse opgaven? Uanset om du har brug for hjælp til en enkeltstående opgave eller har brug for en fast samarbejdspartner kan jeg hjælpe dig med at få løst opgaven.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden